Başkan Çetinbaş, Türgev'in Kız Öğrenci Yurdu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Çetinbaş, Türgev'in Kız Öğrenci Yurdu'nu Ziyaret Etti

Başkan Çetinbaş, Türgev\'in Kız Öğrenci Yurdu\'nu Ziyaret Etti

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Kütahya Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.

15.03.2018 17:18

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Kütahya Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti.

Kurumla ilgili Yurt Müdüresi Merve Turgut ve yardımcısı Münevver Kurttekin'den bilgiler alan Çetinbaş, "TÜRGEV, bilindiği gibi 1996 yılında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kuruldu. 23 yıldır genç kızlarımızın eğitimine destek veren, gençlerimizin modern ortamlarda okumasına katkı saylayan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere TÜRGEV'e ve vakfa destek olan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.Bu vakıflarda kalarak, eğitim hayatlarını sürdüren tüm öğrencilerimize başarılar temenni ediyorum" dedi.

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Kütahya Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu Müdüresi Merve Turgut, 75. Yıl Mahallesi'nde faaliyetlerine başlayan kız öğrenci yurdunun 140 öğrenci kapasiteli olduğunu belirtti.

Turgut, "Vafımızın amacı, başta ülke gençliği ve çocukları olmak üzere tüm dünya gençliği ve çocuklarının maddi-manevi, kültürel, sanatsal, edebi, bilimsel, teknik ve sportif alanlardaki eğitimlerine öğretimine ve tekamülüne katkıda bulunmaktır. Ayrıca gençleri, üstlenecekleri görevler konusunda bilinçlendirmek ve insanlığa faydalı olma noktasında ihtiyaç duyacakları her türlü donanıma sahip kılmak için yurt içinde ve yurt dışında faaliyette bulunmak, bu konularda maddi-manevi gerekli her türlü desteği temin etmek ve gerekli teşebbüslerde bulunmaktır" diye konuştu.

Ziyarette AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Ceyda Çetin Erenler ve AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Nurettin Kaplan ve Hüsna Balkan da hazır bulundu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Çetinbaş, Türgev'in Kız Öğrenci Yurdu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement