Başkan Dündar'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Başkan Dündar'a Teşekkür Plaketi

Başkan Dündar\'a Teşekkür Plaketi

Mor Salkım Derneğinden Başkan Dündar'a ziyaret.

23.11.2012 16:26

Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Merkezi Bursa'da bulunan derneğin başkanı Dilek Üzümcüler, Başkan Dündar'a 'Öfke kontrolü ve stresle başa çıkmanın yolları' konferansına verdiği destekleri için teşekkür edip plaket verdi.

"25 Kasım kadına yönelik şiddetin önlenmesi günü" kapsamında bir haftalık etkinlik takvimi oluşturan Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği, takvimi Başkan Dündar'a sundu. Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ziyarete Dernek Başkanı Dilek Üzümcüler ve yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Dernek Başkanı Dilek Üzümcüler, kadına yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla kurulmuş derneğin, bu amaçla kurulmuş en genç derneklerden biri olmasına rağmen, Türkiye'de çocuk gelinleri tüzüğünde bulunduran 2'inci dernek olduklarını söyledi. Üzümcüler, "Bursa ilinde kadına yönelik şiddet, taciz, tecavüz, çocuk gelinler konusunda etkin çalışan bir dernek bulunmadığı için, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla böyle bir dernek kurmaya karar verdik. Derneğimiz çok güçlü kadın aktivistlerden oluşan bir kadroya sahip. Bu noktada, Osmangazi Belediyesi'nin bizlere vermiş olduğu desteği de göz ardı etmemiz mümkün değil. Sayın Başkan Dündar ve ekibine, bizlere verdiği destek için teşekkür ediyoruz" dedi.

Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği üyelerinin yanı sıra, Kadın Adayları Destekleme Derneği Bursa Şubesi Başkanı Suzan Künbi, Kadın Dostu Kentler Programı Birleşmiş Milletler İl Koordinatörü Burcu Üzümcüler de ziyarete katıldı.

Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi olarak ilçede yürüttükleri projeleri sadece yerel değil, ulusal ve uluslara arası anlamda düşünerek geliştirdiklerini söyledi. Dündar, "Çalışmalarımızın tamamını üst ölçekli bakarak planlıyoruz. Bu süreçte STK'lar da bizim için son derece önemli. Sizlerden, geliştirdiğiniz projelerinizi bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz. Bizler her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. Ziyaretin sonunda Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Üzümcüler, Başkan Dündar'a desteklerinden dolayı bir plaket verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Dündar'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement