Başkan Kara: " Parkı Olmayan Mahalle Kalmayacak" - Son Dakika
Güncel

Başkan Kara: " Parkı Olmayan Mahalle Kalmayacak"

Başkan Kara: " Parkı Olmayan Mahalle Kalmayacak"

Osmaniye Belediyesi 23 Nisan'da Karaboyunlu Ve Kurtuluş Mahallesi'nde Yapımı Tamamlanan Parkları Törenle Hizmete Açtı.

25.04.2011 23:33

Osmaniye Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapımını bitirdiği Karaboyunlu ve Kurtuluş Parkları'nı düzenlenen törenlerle hizmete açtı.

Karaboyunlu Mahallesi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan ilk açılış töreninde bir konuşma yapan Mahalle Muhtarı Nuh Kaygısız " Belediye Başkanımız Sayın Kadir Kara ve ekibi mahallemizde birçok hizmete imza atmaktadır. Kendilerine çok teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Kadir Kara ise Karaboyunlu Parkı açılışında yaptığı konuşmada, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirterek:" Daha önce söz verdiğimiz gibi görev süremiz içerisinde parkı olmayan mahalle bırakmayacağız. Bugün burada işte bu sözümüzün bir gereği olarak Karaboyunlu Mahalle Parkımızı açıyoruz. Parklarımızın sayısına paralel olarak kentimizdeki yeşil alan miktarını da önemli ölçüde arttırmış olduk. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Karaboyunlu Mahallesi Parkı hizmete açıldı

Kurtuluş Mahallesi Park ve Spor Tesisi açılışı duygusal anlara sahne oldu.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Fatih Cami İmamı Mehmet Kaya tarafından geçtiğimiz yıl Dörtyol'da şehit edilen Kurtuluş Mahallesinde ikamet eden Polis Memuru Hasan Aslan ile tüm şehit ve gaziler için okunan aşır ve dua ile başladı.

Programda bir konuşma yapan Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Mehmet Seyhan hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Kadir Kara'ya teşekkür etti. Muhtar Seyhan, Kurtuluş Mahallesi Park ve Spor Tesisi'nin adının Şehit Polis Memuru Hasan Aslan Park ve Spor Tesisi olacağını mahalle halkına müjdeledi.

Belediye Başkanı Kadir Kara ise burada yaptığı konuşmada:" Bu park ve spor tesisine ismini verdiğimiz, geçtiğimiz yıl bölücü terör örgütünün menfur saldırısı sonucu şehit olan Şehit Polis Memuru Hasan Aslan'a Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileklerimi iletiyor, şu anda aramızda bulunan şehidimizin ailesi önünde saygı ile eğiliyorum. Osmaniye Belediyesi olarak şehrimizde birçok hizmeti bir arada yürütmeye çalışıyoruz. Kurtuluş Mahallesi'nde bugün burada 14.Parkımızı açtık. Parkımızın hemen yanında bulunan basketbol ve voleybol sahamızı da bugün burada hizmete açıyoruz. Cumhuriyet, Yunus Emre, Yeni Mahalle'de spor tesislerimizi de gençlerimizin hizmete sunmuş bulunuyoruz. Amacımız ve hedefimiz 35 Mahallemizin tamamında her mahallemize bir park ve spor tesisi yapmaktır. Bu aziz vatan uğrunda kanları döken şehitlerimizin isimlerini bu alanlarda yaşatmaya çalışacağız. Kurtuluş Mahallesi Park ve Spor Tesisi hayırlı uğurlu olsun dedi.

Konuşmaların ardından Şehit Polis Memuru Hasan Aslan'ın ailesi tarafından Belediye Başkanı Kadir Kara'ya hediye takdim edildi ve açılış yapıldı.

Karaboyunlu ve Kurtuluş Mahallesi Parklarının açılışında Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı'nın verdiği konserler büyük ilgi gördü.

Programlara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Atilla Demirer, MHP İl Başkanı Murat Kanlı, MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Fuat Kardaş, MHP Osmaniye Milletvekili Adayı, Eski Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Karayiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Kara: ' Parkı Olmayan Mahalle Kalmayacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement