Başkan Küçükler Oltu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Küçükler Oltu'yu Ziyaret Etti

Başkan Küçükler Oltu\'yu Ziyaret Etti

2014 yılında yürürlüğe girecek yeni yasayla birlikte sorumluluk alanı Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, sorunları yerinde tespit amacıyla ilçe gezilerini sıklaştırdı.

10.07.2013 18:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayazı'dan sonra, kuzeydeki en büyük ilçemiz olan Oltu'ya hafta sonu çıkarma yapan Başkan Küçükler, burada çeşitli incelemelerde bulundu. Bütün ilçeleri ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit edeceklerini ifade eden Başkan Küçükler, "Yerinde tespit kaliteli hizmet demektir" dedi.

Küçükler, Oltu gezisine Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'i makamında ziyaret ederek başladı. Başkan İbrahim Ziyrek'ten ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Küçükler, Oltu'da olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Yürürlüğe girecek yeni yasayla ilgili bilgi veren Başkan Küçükler, bundan böyle Oltu'ya sık sık geleceğini bildirdi. Önümüzdeki günlerde Büyükşehir Belediyesi`nin Ramazan Etkinlikleri programı nedeniyle Oltu'ya tekrar geleceğini ifade eden Başkan Küçükler, "Yürürlüğe girecek olan yasayla ilçelerimizin değeri daha fazla arttı. Amacımız 2014 yılına kadar ilçe ve köylerimizde hangi sıkıntılar var ise yerinde tespit etmektir. Bugün bir ekip halinde Oltu'ya geldik. Kuzey ilçelerimizin en büyüğü olan Oltu ilçemizin sıcak insanlarının misafirperverliği ile karşılaştık. İlçelerimizde bulunmamızın nedeni burada yaşayan halkımızı ve esnaflarımızı ziyaret edip, ilçe sorunlarını tespit etmek ve sıkıntılarını gidermektir" dedi.

Belediye binasındaki ziyaretini tamamlayan Ahmet Küçükler, ardından Ak Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ile görüşen Küçükler, İlçe Başkanlığının taşındığı yeni bina için de hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Oltu ilçe merkezinde bulunan esnafı ziyaret eden Başkan Küçükler, merkezdeki hemen her dükkâna girerek hal-hatır sordu. Gördüğü ilgiden oldukça memnun kalan Küçükler, "Böylesi bir misafirperverlikten dolayı ilçe halkımıza teşekkür ediyorum. Onlar hizmetin en iyisine layıktır. Biz de onlara yakışan hizmeti vermek için gece -gündüz demeden çalışacağız" dedi.

Başkan Küçükler'in Oltu ilçesindeki ziyaretine ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Nurhan Yıldız, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir ve Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek eşlik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Küçükler Oltu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement