Başkan Mimarsinan Mahalle Muhtarı ile Sakinlerini Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Mimarsinan Mahalle Muhtarı ile Sakinlerini Ağırladı

Başkan Mimarsinan Mahalle Muhtarı ile Sakinlerini Ağırladı

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Mimarsinan Mahalle Muhtarı Halis Polat ve mahalle sakinlerin ağırladı.

03.04.2013 12:30

Belediye Başkanı Cemil Yaman, mahalle muhtarı Halis Polat ve mahalle sakinleriyle belediye toplantı salonunda, bir araya geldi.

Belediyenin yapılan hizmetlerinden memnuniyet duyduklarını belirten Mahalle Muhtarı Halis Polat ve mahalle sakinleri, özellikle Palgaz'dan şikayetçi olduklarını belirterek Başkan Yaman'dan destek istediler. Var olan oyun parklarına yenilerinin eklenmesiyle çocukların oyun alanlarının genişletilmesi taleplerini de ilettiler.

Belediye Başkanı Cemil Yaman, 4 yılı aşkın bir süredir halka hizmet için her türlü imkanı seferber ettiklerinin altını çizerek "ilçemiz maalesef yıllarca hizmet fakiri haline getirilmiş, bizim göreve gelmemizle birlikte hükümetimiz, büyükşehirimiz, ilçede kurulan kamu ve özel kuruluşlarla bir ahenk içerisinde top yekün hizmet seferberliğine başladık. Yıllarca hep denilirdi bir sağlık ocağımız yetersiz bir tane daha sağlık ocağı açılsın da halk azda olsa rahat hizmet alsın diye, ama biz bu gün devasa bir hastanenin yapılmasını için her türlü fedakarlığı gösterdik, ölüm yolu diye adlandırılan E-5 üzerindeki Kavşaklarımızın batı kavşağı yapıldı doğu kavşağı içinde artık geri sayım başladı. Bu dönem çok büyük projelere imza attık ve atmaya başladık. İşte ilçemizin kültür merkezi inşaatı başladı, bunlar yapımı yıllarca ihmal edilmiş ama bu gün karşısında istikrarlı ve dirayetli bir duruşla bu hizmetler teker teker yapıldı, bir çoğunun da yapımı devam ediyor ve yine bir çoğu da yapılması için programlanmıştır dedi.

Vatandaşların çeşitli konularda görüş, düşünce ve isteklerini de alan Belediye Başkanı Cemil Yaman, misafirlerini dış kapıya kadar uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Mimarsinan Mahalle Muhtarı ile Sakinlerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement