Başkan Poyraz Kütüphane Açılışında - Son Dakika
Güncel

Başkan Poyraz Kütüphane Açılışında

Başkan Poyraz Kütüphane Açılışında

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Binevler İlköğretim Okulu Mehmet Akif Ersoy Kütüphanesi'nin Açılışına Katıldı.

27.05.2011 18:59  Güncelleme: 19:00

Belediye başkanı mustafa poyraz, binevler ilköğretim okulu mehmet akif ersoy kütüphanesi'nin açılışına katıldı.

Tefrişatı Kahramanmaraş Belediyesi tarafından yaptırılan Binevler İlköğretim Okulu içerisindeki Mehmet Akif Ersoy Kütüphanesi düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nas, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, Belediye Başkan Danışmanı Zeynep Arıkan, kütüphanenin yapımına maddi destek sağlayan Şekerbank ve Kâğıt fabrikası yetkilileri, veliler ile öğrenciler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Türkiye'nin geleceği olan çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayacak kütüphaneye katkıda bulunanlara teşekkür etti. Başkan Poyraz konuşmasında; "Bu gün görüyoruz ki güzel bir çalışma yapılmış. Heyecan dolu bir çalışma ile bu eser meydana getirildi. İsminin merhum Mehmet Akif Ersoy'un adını taşıyor olması da ayrı bir anlam kazandırmış, katkıda bulunanlara, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnsan bilmediğinin düşmanıdır. Kütüphaneler işte bu düşmanlarla mücadele etmek için önemli.

Bu talep Belediyemize geldiğinde hiç düşünmeden evet dedik. Bundan sonrada bu tür taleplere kayıtsız şartsız destek vermeye devam edeceğiz. Kahramanmaraş Belediyesi olarak bizde bunu istiyoruz, şehrin dört bir tarafına kütüphaneler açıyoruz. Geçen günlerde Sezai Karakoç Kütüphanesini, Karacasu ve Kavlaklı kütüphanelerini açtık. Yakın zaman içerisinde yine bu bölgede bir kütüphane açacağız. Bu projelere destek vermekten memnuniyet duyuyoruz" dedi.

Yapılan konuşmalar ve halkoyunları gösterilerinin ardından Belediye Başkanı Mustafa Poyraz'a Binevler İlköğretim Okulu'nu temsilen bir plaket verildi. Ayrıca kütüphaneye katkılarından dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nas okul adına Danışman Zeynep Arıkan ile Belediye Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Semerci ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Talat Özdemir'e birer plaket takdim etti. Açılış töreninde Belediye Başkanı Mustafa Poyraz en çok kitap okuyan ve toplayan sınıflara madalya verirken, desteklerinden dolayı Şekerbank ve Kağıt Fabrikası yetkililerine de okul adına bir plaket takdim etti.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz daha sonra okul kütüphanesinin açılışını İl Milli Eğitim Müdürü, Binevler İlköğretim Okulu Müdürü, Danışmanı Zeynep Arıkan ve Binevler İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Poyraz Kütüphane Açılışında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement