Başkan Savaş Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na Katıldı - Son Dakika
Güncel

Başkan Savaş Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na Katıldı

Başkan Savaş Birleşmiş Milletler Genel Kurulu\'na Katıldı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İsviçre Cenevre'de Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Yardımcısı Ekselans Büyükelçi Nikhil Seth'in daveti üzerine Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na konuk oldu.

16.11.2018 14:50  Güncelleme: 14:49

Gerçekleştirilen genel kurula, belediye başkanları, uluslararası yöneticiler ve birçok ülke temsilcisi katılım gösterdi.

Dünyada iklim değişikliğinden dolayı karbon gazının yasaklanması gerektiği konusunda açıklamalar yapan Fransa temsilcileri, eko-kentlerin önemine değinerek sağlıklı yaşam konusunda çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yeşil bisiklet alanları, elektrik altyapısı ve yeraltı kabloları gibi konularının konuşulduğu genel kurulda, sürdürülebilir bir ulaşım ve enerji planı için el birliği ile çalışılması gerektiği, farklı, değişik, yeni fikirlerin geliştirilerek uygulanması vurgulandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Savaş Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement