Samsun Belediye Başkanı Yılmaz: 'Yolu Açtır' Tepkilerine Aldırış Etmeyin, Kar Bir Gün Kalsın Yerde - Son Dakika
Güncel

Samsun Belediye Başkanı Yılmaz: 'Yolu Açtır' Tepkilerine Aldırış Etmeyin, Kar Bir Gün Kalsın Yerde

Samsun Belediye Başkanı Yılmaz: \'Yolu Açtır\' Tepkilerine Aldırış Etmeyin, Kar Bir Gün Kalsın Yerde

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Havza'da muhtarlara yaptığı konuşmada, köy yollarının açılması taleplerine aldırış etmemelerini söyleyerek aceleye gerek olmadığını ifade etti.

19.01.2016 16:24  Güncelleme: 18:02

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, muhtarlara seslenerek, "Kar mücadelesinde şunu bilin ki gücümüz çok yüksek. İstersek karı yerde bırakmadan yolu tertemiz yaparız. Ama bunun bir bedeli var. Kar yağdı hemen niye gelmedi diyerek düşünmeyin. Köyden size tepkiler gelebilir yolu açtır diye, ama buna aldırış etmeyin. Bir gün kalsın kar yerde. Bir gün inmeyelim ilçeye" dedi.

"KÖYLER İÇİN GÖZÜMÜZÜ KARARTTIK, YATIRIMLAR DOLU DİZGİN"

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Yusuf Ziya Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, kent merkezi ve Havza İlçesi'ndeki mahalle muhtarlarıyla yemekte buluştu. Burada konuşma yapan Başkan Yılmaz, konuşmasına şehitlere rahmet ve ailelerine sabır dileyerek başladı. Samsun'da yapılan ve yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi veren Başkan Yılmaz, Samsun'un dolu dizgin geleceğe koştuğunu söyleyerek, "Özellikle köylerimiz için gözümüzü kararttık ve köylerimize müthiş bir yatırım başlattık. Önümüzdeki dönemde dolu dizgin yatırımlarımız sürecek" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun Belediye Başkanı Yılmaz: 'Yolu Açtır' Tepkilerine Aldırış Etmeyin, Kar Bir Gün Kalsın Yerde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement