Başkan "Ziraatçının Her Zaman Yanındayız" - Son Dakika
Güncel

Başkan "Ziraatçının Her Zaman Yanındayız"

Başkan "Ziraatçının Her Zaman Yanındayız"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Ziraat Odası'nı Ziyaret Etti.

17.02.2011 12:15

Başkan Karaosmanoğlu, genel kurulunu tamamlayan İzmit Ziraat Odası'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, başarılar diledi

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli'nde tarım, ziraat, hayvancılık ve fidancılığın gelişmesi için Büyükşehir olarak, önemli destekler verdiklerini söyledi.

İZMİT ZİRAAT ODASI'NA ZİYARET

İzmit Ziraat Odası Meclis Başkanı Musa Erim ile İzmit Ziraat Odası Başkanı Şinasi Turoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu'nu misafir etti. Belediye İş Hanı Doğu Blok'ta bulunan oda merkezinde gerçekleşen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu'na Başkan Danışmanı Ömer Polat eşlik etti. Ziyarette eski Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice de hazır bulundu.

EN MODERN YÖNTEMLER KULLANILMALI

Kısa süre önce genel kurulunu tamamlayan İzmit Ziraat Odası'nın yönetim kurulu başkanı Turoğlu ile meclis başkanı Erim'e hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Karaosmanoğlu, yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkan Karaosmanoğlu, İzmit ve diğer ilçelerde yer alan ziraat odalarının Kocaeli'nde tarımın ve ziraatın en modern yöntemlerle yapılabilmesi için, çiftçileri bilinçlendirmesi ve yön göstermesi gerektiğine dikkat çekti.

TUROĞLU'NDAN BAŞKAN'A TEŞEKKÜR

İzmit Ziraat Odası'nın 21 kişilik meclis ve 7 kişilik yönetim kuruluyla hizmet verdiğine değinen Turoğlu da, ilçede 94 mahalle ve köyde üyeleri bulunduğu bilgisini aktardı. Başkan Karaosmanoğlu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti vurgulayan Turoğlu, ''Tarıma, köylerimize ve oda faaliyetlerimize katkılarınızdan dolayı şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Aynı birlikteliğin önümüzdeki dönemde de devam etmesini arzu ediyoruz'' ifadesini kullandı.

TARIMI VE ZİRAATI SEVİYORUZ

Kocaeli'nde çiftçilerin ve üreticilerin en ,modern yöntemlerle üretim yapmalarının önemini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ''Çiftçilerimiz damla sulama yöntemine yönlendirilmeli. Küçük ve örnek organizasyonlar hayata geçirilmeli. Tarımı, ziraatı ve hayvancılığı seviyoruz. Biz tüm bu çalışmalarda köylümüze destek olmaya hazırız'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan 'Ziraatçının Her Zaman Yanındayız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement