Başkentte işçileri taşıyan servis aracı kamyonla çarpıştı: 10 yaralı - Son Dakika
Güncel

Başkentte işçileri taşıyan servis aracı kamyonla çarpıştı: 10 yaralı

Ankara'nın Sincan ilçesinde, işçileri taşıyan bir servis aracı ile bir kamyon çarpıştı. Kazada, servis aracında bulunan 10 kişi yaralandı ve araçta ağır hasar meydana geldi. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralılar hastanelere kaldırıldı. Kamyon şoförü gözaltına alındı.

03.07.2023 21:15  Güncelleme: 21:16

Başkentte işçileri taşıyan servis aracı kamyonla çarpıştı: 10 yaralı

ANKARA - Başkentte işçileri taşıyan servis aracı, kamyonla çapıştı. Kazada, 10 kişi yaralanırken servis aracında ağır hasar meydana geldi.

Kaza, Ankara'nın Sincan ilçesi, Sincan-Temelli yolu üzerinde Yenikent istikametinde meydana geldi. Fabrikadan çıkan işçileri taşıyan 06 NR 137 plakalı servis aracı, 06 HD 6484 plakalı kamyon ile Ankara Dökümcüler İhtisas OSB kavşağında çarpıştı. Çarpışma sonucu servis aracının şoförü M.Y. ve serviste bulunan yolculardan 3'ü ağır olmak üzere toplamda 10 kişi yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekibinin olay yerinde müdahalesinin ardından çevre hastanelere kaldırıldı. Kamyon şoförü A.Ö. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Başkentte işçileri taşıyan servis aracı kamyonla çarpıştı: 10 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkentte işçileri taşıyan servis aracı kamyonla çarpıştı: 10 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement