Başrolde Aşk Filmi - Son Dakika
Güncel

Başrolde Aşk Filmi

Başrolde Aşk Filmi

Başrolde Aşk filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Başrolde Aşk filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

16.09.2011 09:30

İstanbul’un güzel semtlerinden birinde annesi Gönül, babası Tahir ve kızkardeşi Eda'yla beraber yaşayan Gani, işinde hırslı bir menajerdir. Tahir Bey geçmişte gazinolarda organizatörlük ve sanatçıların menajerliklerini yapmıştır. Bu sebeple, menajerlik yapan oğlunu yaptığı şeylerden dolayı sürekli eleştirir, karısı eski assolist Gönül'se devamlı olarak oğlunu över. Evlilik dışında herhangi bir ideali olmayan Eda'ysa hayatını facebook ve twitterda mesajlar yazarak geçirmektedir.

Gani sekiz ay önce karısı Ceyda’dan boşanmıştır. Fakat beraber çalışmak zorundadır. Şirket bu günlere Ceyda’nın çabası ile gelmiştir. Gani’nin ideali, şöhret edeceği dizi oyuncuları üzerinden para kazanmaktır. İlk keşfi Sarp Sezgin’dir. Sarp’ın yaşamı menajeri Gani sayesinde değişmeye başlar. Kadınlara karşı güvenini yitirmiş olan Sarp, Ceyda’nın üniversiteden arkadaşı Öykü'yle tanışır ve sürpriz gelişmeler olur. Bir yandan Sarp’ın bir dizide baş rolü alıp dikiş tutturma çabası, diğer yandan arkadaşları ile başından geçen eğlenceli olaylar...

Yönetmen: Bülent İşbilen

Senaryo: Aslı Zengin, Ceren Aslan

Oyuncular: Akasya Aslıtürkmen, Vildan Atasever, Erdem Yener, Dolunay Soysert, Mustafa Sandal

Filmin Türü: Dizi, Aile, Romantik,

Orijinal Adı: Başrolde Aşk

Yapımcı Firma: Boyut Film

Yapım Yılı: 2011

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: 0

Vizyon Tarihi: 15.03.2011

Son Dakika Güncel Başrolde Aşk Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement