Baterisinin Başında Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Baterisinin Başında Kalp Krizi Geçirdi

Baterisinin Başında Kalp Krizi Geçirdi

Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Karagöl köyünde bir düğüne müzisyen olarak giden baterist, bateri başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

15.07.2013 10:47

Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Karagöl köyünde bir düğüne müzisyen olarak giden baterist, bateri başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Gemerek ilçesinde yaşayan Serhat Üner (38), düğünlerde müzisyen olarak çalışıyordu. İlçeye bağlı Karagöl köyüne bir düğüne katılmak için giden Üner, burada baterisinin başındayken bir anda yere yığıldı. Arkadaşları tarafından Gemerek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Üner'in, kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Gemerek Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edilen baterist, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve 3 çocuk babası olan Serhat Üner'in yaklaşık 25 yıldır düğünlerde bateri, Ramazan ayında da ek iş olarak geceleri davul çaldığı, vatandaşlar tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olduğu öğrenildi.

Serhat Üner'in cenazesi, Gemerek Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Gemerek Yukarı Mezarlığı'na defnedildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Baterisinin Başında Kalp Krizi Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement