Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciyi "araçla ezmeye çalıştığı" iddia edilen Filistinli öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciyi "araçla ezmeye çalıştığı" iddia edilen Filistinli öldürüldü

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde bir Yahudi yerleşimciyi "araçla ezmeye çalıştığı" iddia edilen bir Filistinli öldürüldü.

02.11.2022 11:59  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde bir Yahudi yerleşimciyi "araçla ezmeye çalıştığı" iddia edilen bir Filistinli öldürüldü.

Filistin Sivil İşler Kurumu'ndan yapılan yazılı açıklamada, İsrail askerlerinin ateş ederek öldürdüğü kişinin Habbas Abdulhafız Yusuf Reyyan (54) olduğu ifade edildi.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada ise Ramallah'ta "araçla ezme girişiminde bulunulduğu" iddia edilen bir Yahudi yerleşimcinin yaralandığı duyurulmuştu.

"İsrailli bir kişinin, Ramallah'ın batısında araç çarpması sonucu yaralandığı, failin de tespit edildiği" ifade edilen açıklamada,

Açıklamada, olayla ilgili soruşturma yürütüldüğü aktarıldı.

Görgü tanıkları ise İsrail askerlerinin Ramallah'ın batısında Filistinlilere ait bir araca ateş açtığını, olayda aracı süren Filistinlinin yaralandığını kaydetti.

İsrail acil servisi Kızıl Davud Yıldızı 30 Ekim pazar günü, Eriha kentinde araçla ezme girişiminde 2'si orta, 3'ü hafif, 5 kişinin yaralandığı kaydedildi.

Batı Şeria\'da Yahudi yerleşimciyi "araçla ezmeye çalıştığı" iddia edilen Filistinli öldürüldü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciyi 'araçla ezmeye çalıştığı' iddia edilen Filistinli öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement