Batman'da öğrenciler "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi - Son Dakika
Güncel

Batman'da öğrenciler "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi

Batman'da İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik kapsamında 1020 öğrenci ve öğretmen, Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını beyaz perdeye taşıyan "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi.

12.12.2023 16:59

BATMAN'da İl Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen etkinlikle 1020 öğrenci ve öğretmen, şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını konu alan 'Aybüke Öğretmen oldum ben' filmini izledi.

İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği tarafından, Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 22 yaşında şehit olan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın hayatını beyaz perdeye taşıyan 'Aybüke Öğretmen Oldum Ben' filmini izlemek için, öğrenci ve öğretmenlere yönelik sinema etkinliği düzenlendi. Kentteki bir alışveriş merkezinin sinema salonunda gerçekleşen etkinliğe 51 okuldan 1020 öğrenci ve öğretmen katıldı. 2 gün sürecek olan etkinlikte öğrencilere meyve suyu ve patlamış mısır ikram edildi.

Öğrencilerden Muhammed İnanç Şen, emeği geçenlere teşekkür ederek, 'Bugün çok güzel bir film izledik bence. Arkadaşlarla mutlu olduk. Çünkü bu çok önemli bir şey bizim için ve halk içinde bence izlenmesi gereken bir film. Herkesi bekliyoruz bu filme. Emniyet Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum bizi davet ettiği için bu filme' dedi.

Abdurrezzak Hamitoğlu ise, filmin anlamlı olduğunu ifade ederek, 'Şehit Aybüke öğretmenin hayatını izlemek için geldim Batman emniyet müdürlüğünün sağladığı finansmanla, destekle. Film çok anlamlı bir filmdi. Herkese tavsiye ederim' diye konuştu.(DHA)

Batman\'da öğrenciler "Aybüke: Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Batman'da öğrenciler 'Aybüke: Öğretmen Oldum Ben' filmini izledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement