Battalgazi Belediyesi, Deprem Bölgesindeki Gençler İçin Resim Kursu Başlattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Battalgazi Belediyesi, Deprem Bölgesindeki Gençler İçin Resim Kursu Başlattı

Battalgazi Belediyesi, Deprem Bölgesindeki Gençler İçin Resim Kursu Başlattı
12.06.2023 16:35

Battalgazi Belediyesi, deprem bölgesindeki gençlerin özel yetenek sınavına hazırlanabilmesi için haftanın beş günü resim kursu düzenliyor. Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerin talebi üzerine kursun açıldığını ve burada alacakları eğitimle liselerin ve üniversitelerin resim bölümlerine girebileceklerini belirtti. Öğrenciler ise ekiplere teşekkür etti.

Battalgazi Belediyesi, deprem bölgesindeki gençlerin özel yetenek sınavına hazırlanabilmesi için resim kursu başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, özel yetenek sınavına hazırlanan gençlerin desteklenmesi amacıyla haftanın beş günü kurs düzenleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, "Özellikle deprem sonrasında gençlerimiz bize ulaşarak özel yetenek sınavlarına gireceklerini ancak açık kurs olmadığı için hazırlanamadıklarını ifade ettiler. Bizler de bu talep sonrasında resim kursu açılması talimatını verdik. Kursumuz da başladı ve gençlerimiz burada alacakları eğitimle liselerin ve üniversitelerin resim bölümlerine girebilecekler." ifadelerini kullandı.

Yetenek sınavına hazırlanan öğrenciler ise ekiplere teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Battalgazi Belediyesi, Deprem Bölgesindeki Gençler İçin Resim Kursu Başlattı - Son Dakika


Advertisement