Bayrampaşa Belediyesi Yeni Hayvan Barınağı İnşa Ediyor - Son Dakika
Güncel

Bayrampaşa Belediyesi Yeni Hayvan Barınağı İnşa Ediyor

Bayrampaşa Belediyesi Yeni Hayvan Barınağı İnşa Ediyor

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Cevatpaşa Mahallesi'nde inşası devam eden hayvan barınağında muayene, röntgen, laboratuvar ve ameliyat hizmeti verileceğini açıkladı. Barınakta köpekler için alttan ısıtmalı kafesler, hasta kediler için ise özel bölümler bulunacak.

17.12.2023 17:24

Bayrampaşa Belediyesi, sahipsiz hayvanlar için 1000 metrekarelik alana özel bölümleri bulunan hayvan barınağı inşa ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Cevatpaşa Mahallesi Kıyı Sokak'ta sahipsiz hayvanlar için barınak yapılacağı belirtildi.

Barınakta hayvanlar için muayene, röntgen, laboratuvar ve ameliyat hizmeti verileceği aktarılan açıklamada, ayrıca köpekler için yerden ısıtmalı kafesler ve hasta kediler için özel bölümler yer alacağı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, "Aç ve evsiz olmak her canlı için çok zor. Yaşamak güzeldir ama can dostlarımızı yaşatmak daha güzeldir. Sokak hayvanlarımızı seviyoruz onlar için yepyeni bir yuva inşa ediyoruz. Can dostlarımız için en iyi koruyucu aile biz olacağız. Çünkü sevgiyi en çok onlar hak ediyor. Bazen küçük şeyler kalbinizde daha fazla yer kaplar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayrampaşa Belediyesi Yeni Hayvan Barınağı İnşa Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement