BBP İlçe Örgütü Topluca Ak Partiye Katıldı - Son Dakika
Güncel

BBP İlçe Örgütü Topluca Ak Partiye Katıldı

BBP İlçe Örgütü Topluca Ak Partiye Katıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Diyarbakır Yenişehir ilçe Başkanı Yasin Öztemel ve yüz kişilik partiliyle birlikte Ak Parti'ye katıldı.

24.11.2013 14:50

Büyük Birlik Partisi (BBP) Diyarbakır Yenişehir ilçe Başkanı Yasin Öztemel ve yüz kişilik partiliyle birlikte Ak Parti'ye katılması münasebetiyle geçiş töreni düzenlendi.

Ak Parti İl Başkanlığındaki törene AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, İl Başkan Yardımcıları Bağlar ilçe Başkanı Erdal, Erdal il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı. Burada konuşan Altaç, "Halkın Ak Parti'ye olan teveccühü bizleri memnun ediyor" dedi.

AK Parti hizmet partisi olduğunu, vatandaşların bu kriterleri görmesinin partilerine olan teveccühü gün geçtikçe arttırdığını kaydeden Altaç, AK Parti ile siyasette çok şeyin değiştiğini belirtti. Altaç şunları söyledi:

"AK Partinin şiarı halka hizmettir. Halka hizmeti Hakka hizmet olarak gördüğümüz için AK Parti çatısı altında siyaset yapıyoruz. Son 11 yılda ülkemizde çok büyük gelişmeler yaşandı. AK Parti öncesi ekonomi çökmüş, siyaset çökmüştü. Ama AK Parti iktidarı ile Türkiye ayağa kalktı ve şahlandı. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve birçok alanda ciddi yatırımlar yapıldı. Artık halkın kendi kendini yönettiği bir dönemi yaşıyoruz. Yapılan hizmet ve yatırımları vatandaşlarımız görüyor ve ona göre kıyas yapıp AK Parti çatısı altında toplanıyor. Biz Yaratılanı, Yaratandan ötürü severiz. Bizim için Türk olmuş, Kürt olmuş, Alevi olmuş, Sünni olmuş fark etmez insan olması önemli. Biz vatandaşımızı ayırmadan her tarafa hizmet götürüyoruz, Bugün herkes AK Partiye ciddi anlam da teveccüh gösteriyor, aramıza katılan Diyarbakır Büyük Birlik Partisi Yenişehir ilçe başkanı ve beraberindeki 100 kişiye aramızdalar onlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu katılımın hayırlı olmasını diliyorum"

Büyük Birlik Partisinden istifa edip AK Partiye katılan Yenişehir İlçe Başkanı Yasin Öztemel de söz alarak şöyle dedi: "Bugün burada Büyük Birlik Partisinden istifa ederek AK Parti'ye geçmiş bulunuyoruz. Ben ve ekibim bu kararın hayırlara vesile olacağına inanıyoruz. AK Parti çatısı altında siyasi hayatımıza nasip olursa burada devam edeceğiz. İnşallah hayırlı hizmetlere imzayı burada atacağız"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel BBP İlçe Örgütü Topluca Ak Partiye Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement