BDP'li Demirtaş'tan Sazlı Sözlü Mini Konser - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

BDP'li Demirtaş'tan Sazlı Sözlü Mini Konser

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
BDP\'li Demirtaş\'tan Sazlı Sözlü Mini Konser

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmede bulunduktan sonra eline aldığı bağlamayla Kürtçe ve Türkçe mini konser verdi.

Bdp Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmede bulunduktan sonra eline aldığı bağlamayla Kürtçe ve Türkçe mini konser verdi.

Kürt sanatçı Aynur Doğan tarafından daha önce seslendiren Kürtçe 'Nesir' parçasını bu kez BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş elline aldığı bağlamayla seslendirdi. Bağlamayla birlikte türkü okuyan Demirtaş'ın oldukça heyecanlı olduğu görüldü. Demirtaş'ın mini konseri sosyal medya sitlerinde paylaşılmaya başlarken, Demirtaş Türkçe olarak'ta 'Ağlama anam' türküsü seslendi yor.

Kaynak: DHA