Bekir Bozdağ'dan Almanya Açıklaması: Bu Faşist Bir Uygulamadır - Son Dakika
Güncel

Bekir Bozdağ'dan Almanya Açıklaması: Bu Faşist Bir Uygulamadır

Bekir Bozdağ, Almanya'da toplantısının iptal edilmesi hakkında Twitter'dan açıklama yaptı. Kararın faşist bir uygulama olduğunu söyleyen Bozdağ, "Belediyeye talimat geldi" dedi.

05.03.2017 18:56  Güncelleme: 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Almanya'nın Gaggenau şehrinde Türk vatandaşlarıyla yapacağı toplantının iptal edilmesi kararı hakkında Twitter'dan açıklama yaptı. Kararın belediye tarfından alınmadığını talimatın yukarıdan geldiğini söyleyen Bozdağ, "Bu faşist bir uygulamadır" dedi.

Bekir Bozdağ'ın açıklamaları:

"Almanya Baden-Württemberg Eyaleti Gaggenau şehrinde Türk toplumuyla toplantı, sudan gerekçelerle Alman yetkililerce iptal edilmişti. Bu iptal kararı, belediyenin aldığı bir karar değil; aksine belediyeye aldırılmış bir karardır. Çünkü toplantı 27 Şubat 2017 pazartesi Belediyeye bildirilmiş; 1 Mart 2017 Çarşamba belediye, polis ve organizatörler, bir tutanak imzalamış. Ne olduysa 2 Mart 2017 Perşembe olmuştur. Belli ki belediyeye yukardan gelen talimat üzerine toplantı, uyduruk gerekçe ile iptal edilmiştir.

"BU FAŞİST BİR UYGULAMADIR"

Bu, açıkça ifade hürriyetinin engellenmesi ve toplantı hakkının ihlalidir. Bu, faşist bir uygulamadır. Bu ilkel anlayışın;sadece istemediği fikirlerin ifadesine değil ifade edilme ihtimaline de tahammülü olmadığının somut göstergesidir. Berlin Duvarı yıkıldı zannediyordum;ama belli ki hala bazı Alman siyasetçilerin zihinlerindeki Berlin Duvarları yıkılmamış.

Bekir Bozdağ'ın Tweet'leri:

Kaynak: Haberler.com

Bekir Bozdağ\'dan Almanya Açıklaması: Bu Faşist Bir Uygulamadır

Son Dakika Güncel Bekir Bozdağ'dan Almanya Açıklaması: Bu Faşist Bir Uygulamadır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement