Bekir Korkmaz Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Bekir Korkmaz Seçim Sonuçları

Bekir Korkmaz Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Bağımsız YOZGAT belediye başkan adayı Bekir Korkmaz oldu.

02.04.2019 12:27

31 Mart seçimlerinde Bağımsız YOZGAT belediye başkan adayı Bekir Korkmaz oldu. Bağımsız adayı Bekir Korkmaz, YOZGAT belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? YOZGAT belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan Bağımsız YOZGAT belediye başkan adayı Bekir Korkmaz ile ilgili seçim sonuçları ve YOZGAT belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. Bağımsız YOZGAT belediye başkan adayı Bekir Korkmaz oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte YOZGAT belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. YOZGAT aday yarışı ve YOZGAT seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

YOZGAT Seçim Bilgileri

  • YOZGAT belediyesi için toplam sandık sayısının 179 olduğu belirlendi.
  • YOZGAT belediyesi için açılan sandık sayısının ise 178 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • YOZGAT belediyesi için katılım oranının ise % 85,79 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • YOZGAT toplam seçmen sayısının ise 55.679 olduğu belirlendi.
  • YOZGAT belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 47.765 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

Bağımsız YOZGAT Belediye Başkan Adayı Bekir Korkmaz Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Bağımsız YOZGAT belediye başkan adayı olarak gösterilen Bekir Korkmaz, YOZGAT yarışında % 0,71 oranında aldığı oy ile 6'nci oldu. Bekir Korkmaz toplamda 325 adet oy sayısına ulaştı.

Bağımsız YOZGAT belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Bekir Korkmaz Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement