Belediyeden Engelli Vatandaşlara Destek ve Moral - Son Dakika
Güncel

Belediyeden Engelli Vatandaşlara Destek ve Moral

Belediyeden Engelli Vatandaşlara Destek ve Moral

Beylikdüzü Engelliler Derneği ve Beylikdüzü Belediyesi'nin işbirliği ile dayanışma ve tanıtım gecesi düzenlendi.

27.05.2013 09:50

Beylikdüzü Belediye'sinin desteklediği Beylikdüzü Engelliler Derneği'nin düzenlediği İlkevim Özel Rehabilitasyon Merkezi tanıtım yemeği Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde sanatçı Elif Karlı'nın katılımıyla gerçekleşti.

Yemeğe katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, engelli vatandaşlar için hizmet ürettiklerini, artık rahatlıkla sokağa çıkabileceklerini, ancak tüm engellerin ve yaşanan tüm sorunların sevgi ile aşıldığını, zorlukları aşmanın yolu paylaşmaktan geçtiğini ifade etti. Geceye vatandaşlar ve aileleri büyük ilgi gösterdi.

"Belediyemiz engelliler için birçok hizmet yaptı… "

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın engelli vatandaşlar için gerçekleştirdiği projelere engellilerin çeşitli haklara sahip olduğunu belirtti. 2013 yılı bütçesinin önemli kısmının sosyal hizmetlere ayrıldığını belirten Av. Bülbüllü, Beylikdüzü'nde engelli vatandaşlar için birçok hizmet yapıldığını dile getirdi.

"Doğru Projeler Üretilecek"

İlkevim Özel Rehabilitasyon Başkan Yardımcısı Leman Sertaç ise konuşmasında, "Farklı engel biçimleri ve farklı konulara yönelmiş bir çok dernek var. Biz diğer derneklerden çok daha iyi olduğumuzu iddia ediyoruz. Derneğimizin ulaştığı engellilerin içinde bulunduğu aile yapısı, eğitim durumu, maddi imkanları, kültürel seviyesi, yetenekleri gibi bütün özellikleri tespit edilerek, sorunlara çözümler üretiyoruz. Özür biçimi, özür oranının gerektirdiği ihtiyaçlar belirlenerek hazırlanan projeler sayesinde doğru hizmet modelleri tercih edilecektir" diye konuştu.

Sanatçı Elif Karlı'nın mini konser verdiği geceye; AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Belediyesi başkan danışmanları ve başkan yardımcıları, birim müdürleri, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük, meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyeden Engelli Vatandaşlara Destek ve Moral - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement