
Manisalı modacı Taner Güzey'in düzenlediği, 'Bağbozumu Otantik Defilesi'nde, Manisa bezinden üretilmiş olan kıyafetler izleyenlerin beğenisine sunuldu. Gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e vakıf adına teşekkür belgesi takdim edildi.
Manisa Belediyesi, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı ile işbirliği yaparak, Manisa Sultan Kafe&Restaurant'ta defile düzenledi. Manisalı modacı Taner Güzey tarafından düzenlenen 'Bağbozumu Otantik Defilesi'ne Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, eşi Sema Tanık, Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Manisa Şube Başkanı Ayşe Nur Er ile çok sayıda davetli katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Ayşe Nur Er, katkılarından dolayı Manisa Belediyesi'ne teşekkür etti, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür belgesi takdim etti. Daha sonra Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün eşi Şeyda Ergün, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Semra Öncü ve Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte vakfa yeni katılan gönüllülere rozetlerini taktı.
Rozet töreninin ardından mankenler, Manisa bezinden üretilmiş olan kıyafetleri davetlilerin beğenisine sundu. Defilenin finalinde modacı Taner Güzey'in 'Sultan' adını verdiği gelinlik sergilendi. Gecenin sonunda Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vakıf gönüllüleriyle birlikte pasta kesti.
Son Dakika › Güncel › Belediyeden Vakıf Yararına Defile - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.