"Ben de Dağa Çıkardım" - Son Dakika
Güncel

"Ben de Dağa Çıkardım"

"Ben de Dağa Çıkardım"

Bülent Arınç, BDP'li vekiller hakkında konuşurken çok ilginç açıklamalarda bulundu.

16.12.2012 15:08  Güncelleme: 08:10

TOBB tarafından düzenlenen "Yeni Yüzyılda Medya ve İletişim Arama Konferansı"na katılmak üzere Bolu'da bulunan Arınç, Kanaltürk Ankara Temsilcisi Faruk Mercan'ın sunduğu "Ankara'nın Nabzı" programında soruları yanıtladı.

TBMM'de bulunan kadın milletvekiline uzun süre beddua ettiğini söyleyen Arınç, "Onunla ilgili bir hatırayı dinledikten sonra artık ona kızmıyorum. Ben de aklıma gelse dağa çıkardım" diye konuştu.

BDP'LİNİN CEZAEVİNDE YAŞADIKLARI ARINÇ'I ETKİLEDİ

Bolu Gazelle Resort Otel'de Kanaltürk'te Faruk Mercan'ın sunduğu Ankara'nın Nabzı programına konuk olan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç önemli açıklamalarda bulundu.

Arınç, şuan TBMM'de bulunan BDP'li kadın milletvekiline uzun süre kızıp, beddua ettiğini söylerken, vekilin Diyarbakır Cezaevi'nde yaşadıklarını öğrenince görüşünün değiştiğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, şöyle konuştu:

"Ben bir BDP'li kadın milletvekiline çok kızıyordum, çok beddua ediyordum. Halen milletvekili bu insan. Ama onunla ilgili bir hatırayı dinledim. Artık kızmıyorum. Çünkü 17 yaşında genç bir kız iken Diyarbakır Cezaevi'nde o kadar ahlaksız şekilde işkenceye maruz kalmış, o kadar kendisini işkenceye zorlamışlar ki... Ben de aklıma gelse dağa çıkardım.

Çünkü Diyarbakır Cezaevi'nden çıkanların yarıdan fazlası dağa gitti. Yarıdan fazlası ise dağdakilere övgü düzüyor. İnsanlara zulmederseniz, haksızlık, fena muamele yaparsanız bunun karşılığı sabır gösterenler de reddedenler de bunun hesabını sormaya kalkanlar da olabilir."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 'Ben de Dağa Çıkardım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement