Bennu Yıldırımlar TEGV Çocuklarıyla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bennu Yıldırımlar TEGV Çocuklarıyla Buluştu

Bennu Yıldırımlar TEGV Çocuklarıyla Buluştu

Bennu YILDIRIMLAR, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın Ferit Aysan Eğitim Parkı'nda geçtiğimiz gün çocuklarla buluşarak "Okuma Kültürünü Yaygınlaştırma" etkinlikleri kapsamında çocuklarla buluşarak onlara hikâye okudu.

22.05.2014 08:47  Güncelleme: 08:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)'nın İstanbul Bakırköy'de bulunan Ferit Aysan Eğitim Parkı, çocuklar arasında okuma kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında 20.05.2014 Salı günü oyuncu Bennu YILDIRIMLAR'ı ağırladı. TEGV'e devam eden çocuklarla buluşan oyuncu, çocuklara hikâye okudu, oyunlar oynadı ve ardından çocuklarla hikâye üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Kendisinin de 15 yaşında Ada isminde bir kızı olan Yıldırımlar, çocukların gelişimi ve eğitimine yönelik her türlü faaliyetin içinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirtirken, ' Çocuklarla mükemmel bir gün geçirdim. Onlarla birlikte ben de yeniden tazeleniyorum, öğreniyorum.' Dedi.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın 2006 yılından bu yana Yapı Kredi sponsorluğunda sürdürdüğü "Okuyorum Oynuyorum" eğitim programı kapsamında gerçekleştirilen etkinlik, çocuklara okuma heyecanı kazandırmayı ve okuma kültürü oluşturma yolunda ilk adımı atmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Çocukların aktif olduğu, düşündüğü ve aynı zamanda eğlendiği bir yaratıcı okuma etkinliği olan Okuyorum Oynuyorum eğitim programı, bugüne kadar 100 bin'i aşkın çocuğa okuma, yazma, araştırma, kendini doğru ifade etme gibi konularda beceriler kazandırdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bennu Yıldırımlar TEGV Çocuklarıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement