Benvalioso Şiirleriyle Dinleyenlerini Mest Etti - Son Dakika
Güncel

Benvalioso Şiirleriyle Dinleyenlerini Mest Etti

Benvalioso Şiirleriyle Dinleyenlerini Mest Etti

Gökhan Bozdemir, Arifiye Kahve Bahanem'de gerçekleştirdiği şiir gecesiyle dinleyenleri mest etti.

31.01.2014 10:06

"Benvalioso" adıyla yazdığı şiir ve anlık sözleriyle sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'de adıyla tıklanma rekoru kıran Gökhan Bozdemir, Arifiye Kahve Bahanem'de gerçekleştirdiği şiir gecesiyle dinleyenleri mest etti. Gecede Gökhan Bozdemir'e destek veren Sakaryalı ünlü Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener, şarkılarıyla geceye ayrı bir renk kattı.

hayranlarını ve dinleyenlerini adeta mest etti

Aslen Erzurum'lu olan ve uzun yıllar Sakarya'da ikamet eden Şair Gökhan Bozdemir, yazdığı şiir ve anlık sözleriyle sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'de tıklanma rekoru kırdığı "Benvalioso" ile muhteşem bir şiir gecesi düzenledi. Figen Kahramanoğlu ve kardeşi Çağlar Kahramanoğlu'nun sahibi ve Arifiye Kültür Merkezi altında yer alan Kahve Bahanem'de gerçekleşen nezih ortamdaki gecede, gitar eşliğinde şiir ve sözlerini okuyan 38 yaşındaki Gökhan Bozdemir, hayranlarını ve dinleyenlerini adeta mest etti.

Seçkin davetliler yer aldı

Geceye ayrıca şair Gökhan Bozdemir'e destek amacıyla katılan Sakaryalı ünlü Pop Müziği Sanatçısı Akif Yener, söylediği şarkılarıyla, hem geceye ayrı bir renk kattı, hemde dinleyenleri coşturdu. Nezih, neşeli ve huşu içinde gecen şiir ve müzik dolu geceye katılan davetliler arasında ise; MHP Arifiye Belediye Başkan Adayı Ataman Suat Şenol, CHP Arifiye Belediye Başkan Adayı Zehra Gök, Anadolu Engelliler Federasyonu Genel Başkanı ve SAKDER Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Lüleci, Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi İngilizce Öğretmeni Gülşen Özdemir, Forever Living Products Sağlıklı Yaşam Şirketi'nin Sakarya Bağımsız Distribütörü Nurdan Çetin, Cerean Firması Sakarya Sorumlusu Nebahat Güney ve Gazeteci Levent Candan yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Benvalioso Şiirleriyle Dinleyenlerini Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement