Beratcan'ın Ölü Bulunmasıyla İlgili Aranan Şüpheli Gözaltında - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Beratcan'ın Ölü Bulunmasıyla İlgili Aranan Şüpheli Gözaltında

Beratcan\'ın Ölü Bulunmasıyla İlgili Aranan Şüpheli Gözaltında
27.03.2016 22:31

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU - Ali AKSOYER - Ramazan EĞRİ / İstanbul DHAKartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüyle ilgili bir numaralı şüpheli olarak aranan servis şoförü Ersin K. polis tarafından Gaziosmanpaşa'da bir sokakta yürüdüğü sırada gözaltına alındı.

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU - Ali AKSOYER - Ramazan EĞRİ/ İstanbul DHA

Kartal'da kaybolduktan 15 gün sonra Tuzla'da cesedi bulunan 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümüyle ilgili bir numaralı şüpheli olarak aranan servis şoförü Ersin K. polis tarafından Gaziosmanpaşa'da bir sokakta yürüdüğü sırada gözaltına alındı. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerin ortak operasyonuyla yakalanan şüphelinin sorgusu Cinayet Büro Amirliği'nde yapılacak.

Polis tarafından günlerdir aranan şüpheli Ersin K.'nın izi bu akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa'da bulundu. Ersin K. sokakta yürüdüğü sırada gözaltına alındı. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Karadeniz Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen ve yakalandığında polise direnmediği öğrenilen Ersin K., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine teslim edildi. Ersin K.'nın Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanmaya başlanacağı belirtildi.

Şüphelinin sorgusunun ardından 10 yaşındaki Beratcan Karakütük'ün ölümünün üzerindeki sır perdesinin aralanacağı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beratcan'ın Ölü Bulunmasıyla İlgili Aranan Şüpheli Gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement