Beşiktaş Derneği'nden 'Efsane'li İftar - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Derneği'nden 'Efsane'li İftar

Beşiktaş Derneği\'nden \'Efsane\'li İftar

BEŞİKTAŞ'ın Stuttgart kenti ve yakınlarında yaşayan taraftar ve aileleri, Baden Württemberg Beşiktaş Derneği'nin iftar yemeğinde bir araya geldi.

17.05.2019 16:16

BEŞİKTAŞ'ın Stuttgart kenti ve yakınlarında yaşayan taraftar ve aileleri, Baden Württemberg Beşiktaş Derneği'nin iftar yemeğinde bir araya geldi. Beşiktaş'ın efsane oyuncularından milli futbolcu Ali Gültiken de onur konuğu olarak Türkiye'den gelerek iftara katıldı. Beşiktaş'ta oynadığı sürede 100'e yakın gol atan ve birçok şampiyonluk yaşayan, 38 kez de milli takım forması giyen Gültiken'in unutulmayan gollerinden derlenen 90 dakikalık özel video da gösterildi. Yemeğin ardından ünlü futbolcu, tarafların sorularını yanıtladı.

MAÇI BİRLİKTE İZLEME DAVETİ

Beşiktaş BW Başkanı Burak Girgin'in yönettiği söyleşide, Süleyman Seba da anıldı. 60 kişinin katıldığı iftar yemeğinde, şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Başakspor'un gerisinde kalan Beşiktaş'la ilgili son gelişmeler, teknik direktör ve yeni transferler değerlendirildi. Girgin, pazar günü Trabzon deplasmanında oynanacak maçı birlikte izlemek üzere tüm taraftarları, Beşiktaş BW e.V. Heiligenwiesen 20, 70327 Stuttgart adresindeki dernek lokaline davet etti.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Beşiktaş Derneği'nden 'Efsane'li İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement