Beşiktaş Muhabirleri Şehitler İçin Mevlüt Okuttu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beşiktaş Muhabirleri Şehitler İçin Mevlüt Okuttu

14.12.2016 20:13

BEŞİKTAŞ muhabirleri, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Beşiktaş - Kayserispor maçı öncesinde şehitler için mevlüt okuttu.

BEŞİKTAŞ muhabirleri, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Beşiktaş - Kayserispor maçı öncesinde şehitler için mevlüt okuttu.

Vodafone Arena Stadı Kartal Yuvası'nda okutulan mevlütten sonra taraftarlara lokma dağıtıldı. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, burada yaptığı konuşmada terör saldırısından dolayı duyduğu üzüntüyü ifade ederken şehit ailelerine baş sağlığı diledi. Beşiktaş muhabirleri adına Fatih Doğan bir konuşma yaparak, basın mensupları ile polisin bir bütün olduğunu dile getirdi ve şehit ailelerine başsağlığı diledi.

Beşiktaş muhabirleri mevlütün ardından patlamanın olduğu Şehitler Tepesi'ne yürüyerek şehitleri andı ve karanfil bırakarak dua etti.

Görüntü Dökümü:

---------------------

-Mevlüt okunması

-Konuşmalar

-Lokma dağıtımı

-Şehitler Tepesi anma - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Muhabirleri Şehitler İçin Mevlüt Okuttu - Son Dakika


Advertisement