Beşiktaş'ta Slaven Biliç Sakatlık İstemiyor - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ta Slaven Biliç Sakatlık İstemiyor

Beşiktaş\'ta Slaven Biliç Sakatlık İstemiyor

Torku Konyaspor maçı sonrası gerçekleştirilen rejenerasyon idmanının ardından izin yapan Beşiktaş, derbi maçı hazırlıklarına yarın start verecek.

14.04.2014 15:35  Güncelleme: 15:36

Ali DANAŞ, İstanbul-DHA

2-1 kaybedilen Torku Konyaspor maçı sonrası gerçekleştirilen rejenerasyon idmanının ardından iki gün izin yapan Beşiktaş Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçı hazırlıklarına yarın tekrar start verecek.

Süper Lig ikinciliğini koruyarak önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılmak isteyen siyah beyazlılarda Biliç Fenerbahçe maçına ideal kadro ile çıkmanın hesaplarını yapıyor.

Torku Konyaspor maçı öncesi Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek'in iyileşerek takıma katılmasından sonra Ersan Gülüm'ün de bu hafta takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Slaven Biliç Ersan Gülüm'ün hafta içinde antrenmanlara katılması ve kendini iyi hissetmesi durumunda Dany'i sağ bekte görevlendirip defansın göbeğini Pedro ve Ersan ikilisinden oluşturacak.

Sivok,Holosko,Fernandes ve Ömer'den başka sakat futbolcusu kalmayan Beşiktaş'ta teknik direktör Biliç'in en büyük endişelerinden biri ise hafta içi yapılacak idmanlarda yaşanabilecek sakatlıklar. Hırvat teknik adam bu sebeple futbolcularından aşırı dikkat istiyor.

ad(ud)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta Slaven Biliç Sakatlık İstemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement