Besob Başkanı Odaları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Besob Başkanı Odaları Ziyaret Etti

Besob Başkanı Odaları Ziyaret Etti

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları ODaları Birliği Başkanı Mesut Aşanel ve Birlik Başkan Vekili Necdet Erkan meslek odalarını ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular.

16.02.2012 17:05  Güncelleme: 17:06

ilk olarak Bakkallar ve Bayiiler ODasıni ziyaret eden birlik yönetimi Oda Başkanı Hasan Yançıl ile sohbet ettiler. daha sonra Kahveciler Odası Başkanı Davut Acar'ı ve son olarak da İnşaatçılar ve Emlakçılar Odası Başkanı Hayrettin Demirbaş'ı ziyaret eden birlik yönetimi üyeleri ile mesleksel anlamda da dertleştiler.

BESOB Başkanı Mesut Aşanel "Birlik olarak her zaman odalarımız ile temas halindeyiz. İlçelerimizdeki odalarımızla da temas halindeyiz. Mümkün olduğunca düğünde de cenazede de, açılışlarda da birlik olarak ilçelerimizdeki meslek örgütlerimizi de yalnız bırakmıyoruz.

Birliğimiz Balıkesir'in en büyük meslek örgütlerinden birisi. Kocaman bir çınar. Temeli ahilik kültürüne uzanan köklü bir çınar. Meslek odalarımızın sıkıntıları varsa yerinde dinlemek, birlikte çözüm bulmak ve Balıkesir esnafı için beraber hareket etmek adına bu birlikteliğimiz sürecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Besob Başkanı Odaları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement