Beyazıt Mahallesi'ne Yağmursuyu Hattı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beyazıt Mahallesi'ne Yağmursuyu Hattı

Beyazıt Mahallesi\'ne Yağmursuyu Hattı
04.10.2018 14:39  Güncelleme: 14:38

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Beyazıt Mahallesi'nde yağışlı havaların sorun yaratmaması için yağmursuyu hattı döşeme çalışmasına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde ortaya çıkan ihtiyaçlara göre yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Beyazıt Mahallesi'nde yağmursuyu hattı döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Mahallenin yağışlı havalarda olumsuz bir durumla karşılaşmaması için MASKİ ekipleri tarafından yürütülen çalışma ile vatandaşlara daha sağlıklı bir yaşam alanı sağlanacak.

"MASKİ, ÇALIŞMANIN BİRİNİ BİTİRİYOR DİĞERİNE BAŞLIYOR"

Beyazıt Mahalle Muhtarı Mehmet Ülger, mahallelerinde yapılan yağmursuyu hattı döşeme çalışması için teşekkür ederek, "MASKİ, yağmursuyu hattı döşenmesi için mahallemizde çalışma başlattı. Yağışlı havalarda epey sıkıntı yaşıyorduk. Şimdi bu sıkıntımıza son veriliyor. Mahallemiz kırsal bir bölgede olduğu için hizmete açık bir yerleşim alanı ve sağ olsun MASKİ çalışmanın birini bitiriyor diğerine başlıyor. Hizmetlerden mahalleli ve muhtar olarak çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, selamlarımızı iletiyoruz " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beyazıt Mahallesi'ne Yağmursuyu Hattı - Son Dakika


Advertisement