Beylikdüzü’nün Kursiyerleri Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika
Güncel

Beylikdüzü’nün Kursiyerleri Hünerlerini Sergiledi

Beylikdüzü’nün Kursiyerleri Hünerlerini Sergiledi

Beylikdüzü Halk Eğitim Merkezi'nin Düzenlemiş Olduğu 'Yıl Sonu Sergisi' Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un Katılımıyla Açıldı.

01.06.2011 20:42  Güncelleme: 21:04

Bir yıl boyunca takı, resim, gravür, makine ve el nakış, ahşap boyama, fotoğrafçılık, ebru, hat sanatı ve giyim gibi branşlarda yaklaşık 2500 kursiyerin çalışmalarından oluşan sergi açılışına Başkan Uzun'la birlikte Beylikdüzü Kaymakam Vekili Savaş Dinçer ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu da katıldı.

Keman ve gitar konserinin ardından sahneye çıkan kursun halk oyunları ekibi, Bitlis Yöresi gösterilerini sergilediler. 'Bölge Şampiyonluğu'na layık görülen ekibin, 9 Haziran'da Tokat'ta düzenlenecek olan 'Türkiye Şampiyonası'nda Beylikdüzü ilçesini temsil edeceği de kaydedildi.

Kursiyerlerin çalışmalarını tek tek inceleyen Başkan Uzun, el emeği göz nuru çalışmalardan oluşan serginin büyük bir başarı olduğunu ifade ederek, kursiyerleri tebrik etti.

Yaz dönemi kursları başlıyor

5 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek olan sergi ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor. Ayrıca bağlama, gitar, keman, yöresel oyunlar ve çocuk bakımı bölümlerinin de bulunduğu 'Halk Eğitim Merkezi Yaz Dönemi' kayıtları da 20 Haziran'a kadar devam edecek. Arzu eden tüm vatandaşların bu kurslardan ücretsiz olarak yararlanabilecekleri kaydedildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beylikdüzü’nün Kursiyerleri Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement