Beyoğlu'nda Her Gün 5 Bin Kişi Aynı Sofra Etrafında Buluşacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Beyoğlu'nda Her Gün 5 Bin Kişi Aynı Sofra Etrafında Buluşacak

18.06.2015 14:01

Beyoğlu Belediyesi, ramazan ayı boyunca Taksim Meydanı'nda ve Beyoğlu'nun farklı mahallelerinde düzenleyeceği iftar programları ile yaklaşık 5 bin kişiyi aynı sofralarda buluşturacak.

Sadece dostluğun ve kardeşliğin konuşulduğu Ramazan ayında birbirini tanıyan tanımayan herkes Beyoğlu'nda aynı sofrada buluşacak. Beyoğlu Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca her akşam Taksim Meydanı'nda ve Beyoğlu'nun farklı mahallelerinde iftar sofraları kurulacak. Taksim Meydanı'nda 3 bin, sokak iftarlarına da yaklaşık 2 bin kişiye iftar verilecek. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın da yer alacağı sokak iftarlarında yüzlerce mahalle sakini bir araya gelerek kurulan sofralarda oruçlarını açacak.

HER AKŞAM SÜTLÜCE SAHİLİ'NDE FARKLI ETKİNLİK

Sütlüce Sahili'nde de iftardan sonra Ramazan ayının manevi iklimine uygun konser, söyleşiler, tiyatro ve çocuk gösterileri düzenlenecek.

Dostluğun ve kardeşliğin bir arada bulunacağı iftar sofralarında ve sonrasında düzenlenen etkinliklerle vatandaşlar, Ramazan ayının manevi iklimini en güzel şekilde Beyoğlu'nda yaşayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beyoğlu'nda Her Gün 5 Bin Kişi Aynı Sofra Etrafında Buluşacak - Son Dakika


Advertisement