Beypazarı'nda Hıdırlık Tepesi Millet Bahçesi'nde Uçurtma Şenliği Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Beypazarı'nda Hıdırlık Tepesi Millet Bahçesi'nde Uçurtma Şenliği Düzenlendi

Beypazarı\'nda Hıdırlık Tepesi Millet Bahçesi\'nde Uçurtma Şenliği Düzenlendi

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Belediye tarafından düzenlenen 'Yaza Merhaba' sloganıyla gerçekleştirilen uçurtma şenliğinde, 'en ilginç', 'en büyük', 'en yükseğe çıkan', 'en uzağa giden' ve 'en küçük uçurtmacı' kategorilerinde yarışmalar düzenlendi. Ödüllerin dağıtıldığı etkinlikte, Ankara Seymenler Kulübü Derneği Beypazarı Şubesi ekibi de gösteri sundu. Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, gelecek yıllarda da uçurtma şenliğini daha coşkulu bir şekilde sürdüreceklerini belirtti.

11.05.2024 16:28

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Hıdırlık Tepesi Millet Bahçesi'nde uçurtma şenliği düzenlendi.

Belediye tarafından "Yaza Merhaba" sloganıyla düzenlenen etkinlikte "en ilginç", "en büyük", "en yükseğe çıkan", "en uzağa giden" ve "en küçük uçurtmacı" kategorilerinde yarışma yapıldı.

İlk 3'e giren yarışmacıların ödüllerini Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap verdi, Ankara Seymenler Kulübü Derneği Beypazarı Şubesi ekibi gösteri sundu.

Başkan Kasap, "Söz verdiğimiz gibi bütün sosyal ve kültürel etkinlikleri sürdürmenin çaba ve gayretindeyiz. Bundan sonraki yıllarda da uçurtma şenliğini daha coşkulu bir şekilde sürdüreceğiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beypazarı'nda Hıdırlık Tepesi Millet Bahçesi'nde Uçurtma Şenliği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement