Bilgili Kartallar'dan Beşiktaş'a Ödül - Son Dakika
Güncel

Bilgili Kartallar'dan Beşiktaş'a Ödül

Bilgili Kartallar\'dan Beşiktaş\'a Ödül

SİYAH BEYAZLI KULÜBÜN FUTBOL KOMİTESİ ÜYESİ ZÜLFİKAROĞLU.

12.04.2011 17:20

BİLGİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN DÜZENLEDİĞİ ÖDÜL TÖRENİNDE QUARESMA, SERDAL ADALI, CENGİZ ZÜLFİKAROĞLU VE REVNA DEMİRÖREN ÖDÜL ALDILAR

ÖĞRENCİLER FUTBOL KOMİTESİNDEN DIEGO FORLAN'I İSTEDİ

SİYAH BEYAZLI KULÜBÜN FUTBOL KOMİTESİ ÜYESİ ZÜLFİKAROĞLU: "ÖNÜMÜZDEKİ SEZON 2 KUPAYLA ÜNİVERSİTEYİ ZİYARET EDECEĞİZ"

RICARDO QUARESMA: "BELKİ BU SEZON ŞAMPİYON OLMADIK. AMA KUPAYI KESİN KAZANACAĞIZ"

Bilgi Üniversitesi bünyesindeki öğrenci kulüplerinden biri olan 'Bilgili Kartallar' tarafından düzenlenen ödül töreni, bugün üniversitenin Dolapdere'de bulunan yerleşkesinde gerçekleştirldi.

Törene Beşiktaş yönetim kurulu üyeleri Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun yanı sıra, başkan Yıldırım Demirören'in eşi Revna Demirören, Siyah Beyazlı takımın yıldız futbolcu Quaresma, Revna Demirören'in annesi Tülay Ulusoy, başkan Demirören'in kızı Yelda Demirören, ses sanatçısı Feridun Düzağaç ve gazeteci Rıdvan Akar katıldı.

Öğrencilerin Quaresma ve yönetim kurulu üyelerine büyük ilgi gösterdiği ödül töreni, tezahüratlar ile sık sık kesildi. Törende yönetim kurulu üyeleri Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve futbolcu Quaresma'nın yanı sıra Revna Demirören, ses sanatçısı Feridun Düzağaç, gazeteci Rıdvan Akar, BJK TV'den Esra Temel ve Dilek Polat alanlarındaki başarılı çalışmalarından dolayı ödül aldı.

Beşiktaş futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, kendilerine verilen ödülü birlikte alırken, iki yöneticinin kürsüye çıkmalarının ardından salondaki katılımcılar "Diego Forlan" tezahüratları yaptılar.

Komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu yaptığı kısa konuşmada bu sezon istedikleri hedefe ulaşamadıklarını belirterek, "Önümüzdeki sezon 2 kupayla üniversiteyi ziyaret edeceğiz. Serdal Adalı konuşmalarında transfer konusunda beni onurlandırıyor. İşlerin büyük payı başta başkan Demirören ve yöneticiler olmak üzere Serdal Adalı'nındır" dedi.

Kulüp bünyesindeki sosyal oluşumla toplum yaşamına önemli katkılarda bulunan başkan Demirören'in eşi Revna Demirören ise kendisini ödüle layık gören üniversite öğrencilerine teşekkür ederek, "Beşiktaş Kulübü çatısı altında kurduğumuz heyetle güzel çalışmalara imza attık. Bundan sonra da bu çalışmalara devam edeceğiz. Bu tür çalışmaların geri dönüşü oluyor. Bu ödül de bunlardan biri" diye konuştu.

Ödül törenin son bölümünde sahneye çıkan Portekizli yıldız futbolcu Quaresma ise kendisine gösterilen büyük ilgi ve tezahüratlar eşliğinde ödülünü aldı. Portekizli oyuncu ödülünü almadan önce üniversite öğrencilerinin isteği üzerine üçlü çektirdi. Ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Quaresma, şunları söyledi.

"Ödülü almaktan dolayı teşekkür ediyorum. Bu ödül benim için önemliydi. Beşiktaşlı olmaktan ve burada bulunmaktan mutluyum. Belki bu sezon şampiyon olmadık. Ama kupayı kesin kazanacağız. Önümüzdeki sezondan itibaren şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız. Buna uygun kadro var. Taraftarların hak ettiğini vermek için her şeyi yapacağız".

Öte yandan ödül törenin sonunda salona gelen bazı öğrencilerin Fenerbahçe lehine tezahürat yapması nedeniyle gerginlik yaşandı.

Okul öğrencisi olup olmadıkları açıklanmayan 10 kişilik grup, salonda yer alan Beşiktaş taraftarı okul öğrencileri tarafından salonun dışına çıkartıldı. Okul güvenliğinin araya girmesi ve salona gelen grubun dağılması ile olay büyümeden kapandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilgili Kartallar'dan Beşiktaş'a Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement