Bilim Olimpiyatının Liderini Makamında Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Bilim Olimpiyatının Liderini Makamında Kabul Etti

Bilim Olimpiyatının Liderini Makamında Kabul Etti

Özel Sunguroğlu Liseleri öğrencisi Said Enes Paksoy'u, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı makamında kabul etti.

11.12.2013 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında kimya dalında madalya alan Özel Sunguroğlu Liseleri öğrencisi Said Enes Paksoy'u, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı makamında kabul etti.

TÜBİTAK tarafından 21.si düzenlenen Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) Ankara'da düzenlediği Bilim Olimpiyatları'nda Kimya dalında Akdeniz, Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde tek Madalya alan Gaziantep'in ve Güneydoğu'nun gururu olan Sait Enes Paksoy, Şehitkamil ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı makamında kabul etti. Özel Sunguroğlu Koleji'nin daha güzel dereceler almasını temenni eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Said Enes Paksoy'un da başarılarının artarak devam etmesini diledi.

Özel Sunguroğlu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Özçelik ise, bu başarının son yıllarda Gaziantep 'de bir ilk olmasından dolayı bizleri mutlu ettiğini belirtti. İleriki yıllarda bu madalyanın artacağını söyleyen Özçelik, Gaziantep isminin de Türkiye'de böyle bir başarıda temsil edebilmek bizim için büyük bir gurur kaynağı" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bilim Olimpiyatının Liderini Makamında Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement