Bingöl'de Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Bingöl'de Terör Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bingöl'de terör operasyonu Ele geçirilen mühimatların detaylı görüntüsü ve genel görüntü Bingöl'de terör operasyonu Merkeze bağlı Ortaçanak köyü Göltepesi bölgesindeki operasyonda ortaya çıkarılan sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat ile yaşam malzemesi ele geçirildi Bingöl'de gerçekleştirilen operasyonda ortaya çıkarılan sığınakta PKK'lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ile yaşam malzemesi bulundu.

20.04.2016 17:25

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bingöl'de terör operasyonu

Ele geçirilen mühimatların detaylı görüntüsü ve genel görüntü Bingöl'de terör operasyonu

Merkeze bağlı Ortaçanak köyü Göltepesi bölgesindeki operasyonda ortaya çıkarılan sığınakta çok sayıda silah ve mühimmat ile yaşam malzemesi ele geçirildi

Bingöl'de gerçekleştirilen operasyonda ortaya çıkarılan sığınakta PKK'lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ile yaşam malzemesi bulundu.

Valilikten yapılan açıklamada, 49. Komando Tugayı harekat komutasında İl Jandarma Komutanlığına bağlı birliklerce merkeze bağlı Ortaçanak köyü Göltepesi bölgesinde başlatılan "Şehit GKK Mehmet Çintay-3" operasyonunda, bir sığınak ile yakınında toprağa gömülü 3 bidon tespit edildiği kaydedildi.

Açıklamada, sığınak ve bidonlarda, 1 kilogram C-4 patlayıcı, 4 bin 53 fişek, 7 el bombası, 9 RPG-7 sevk fişeği, bir telsiz ile çok sayıda yaşam malzemesi bulunduğu belirtildi.

Bingöl\'de Terör Operasyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bingöl'de Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement