Bingöl'de Yol Kesen PKK'lılar Ambulansa Ateş Açtı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bingöl'de Yol Kesen PKK'lılar Ambulansa Ateş Açtı

05.09.2015 23:49

Bingöl'de yol kesen PKK'lılar durdurdukları araçtakilere kimlik kontrolü yaparken, geçişine izin vermediikleri hasta taşıyan bir ambulansı geri gönderip, arkasından ateş açtılar.

Bingöl'de yol kesen PKK'lılar durdurdukları araçtakilere kimlik kontrolü yaparken, geçişine izin vermediikleri hasta taşıyan bir ambulansı geri gönderip, arkasından ateş açtılar. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı.

Bingöl- Elazığ yolunu 5'inci kilometresindeki Kurudere Mevkii'nde bugün saat 20.00 sıralarında yol kesen bir grup PKK'lı, araçları durdurup, içindekilere kimlik kontrolü yaptı. Bu arada Bingöl'den Elazığ'a hasta götüren bir ambulansı da durduran PKK'lılar, geçişine izin vermeyip, Bingöl'e geri gönderdi. PKK'lılar geri dönen ambulansa da arkadan uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açtı. Açılan ateşte ölen yada yaralanan olmadı.

Yol kesen PKK'lıları etkisiz hale getirmek için bögeye giden güvenlik güçlerine de teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. Çatışma nedeniyle Bingöl-Elazığ karayolu güvenlik nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Bölgede yer yer çatışmalar sürüyor. - Bingöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bingöl'de Yol Kesen PKK'lılar Ambulansa Ateş Açtı - Son Dakika


Advertisement