Binted Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Binted Ailesi İftarda Buluştu

Binted Ailesi İftarda Buluştu

Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden olan Binted'in yöneticileri ve görevli personel, iftar programında bir araya geldi.

25.07.2013 15:47

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden olan Bursa İnsan Kaynakları Taahhüt, Eğitim, Danışmanlık Hizmetleri, İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi (Binted) yöneticileri ve görevli personel, iftar programında bir araya geldi.

Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Yıldırım Bayezid Salonu'ndaki iftar programına, Binted Ortaklar Kurulu Başkanı ve Merinos AKKM Genel Koordinatörü Semih Pala, Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, Binted Genel Müdür Yardımcıları Funda Şeheri ve Nurcan Kırçova, Merinos AKKM Genel Koordinatör Yardımcıları Halit Turhan, Burcu Bahadır ve Salih Ilgaz, Merinos AKKM ve Binted personeli katıldı.

Programda konuşan Semih Pala, Ramazan ayının herkese huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Binted olarak büyük bir aile olduklarını söyleyen Pala, oluşturulan genç ve dinamik kadroyla güzel çalışmalar yapıldığını, başarılarının devam edeceğini dile getirdi. Pala, Binted ve Merinos AKKM personelinin Bursa'yı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğini kaydetti. Merinos AKKM'yi 3 yıldır Binted'in başarıyla işlettiğini ve yönettiğini hatırlatan Pala, "3 yılda Merinos AKKM'yi oluşturduğumuz 'Bursa modeliyle Türkiye'nin en aktif kongre ve kültür merkezi haline getirdik. Ben tüm personelimize teşekkür ediyorum. Binted, belediyelere nitelikli personel temin eden önemli kurumumuzdur. 1000'e yakın kişi farklı belediye birimlerinde istihdam ediliyor. Bu açıdan da Binted olarak çok hayırlı bir iş yapıyoruz" dedi.

Binted Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay da tüm personelin Ramazan ayını kutlayarak, mutluluk ve huzur diledi. Binted personeliyle uzun yıllar başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyleyen Günay, bugüne kadar özveriyle çalışan tüm yönetici ve personele teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Binted Ailesi İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement