Bir Aşk Hikayesi Son Bölüm Fragmanı (FOX TV) - Son Dakika
Güncel

Bir Aşk Hikayesi Son Bölüm Fragmanı (FOX TV)

Bir Aşk Hikayesi Son Bölüm Fragmanı (FOX TV)

Fox Tv Ekranlarının Sevilen dizisi Bir Aşk Hikayesi 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Bir Aşk Hikayesi yeni bölümde bu hafta neler yaşanacak?

21.06.2013 23:59

Bir Aşk Hikayesi dizisi 12. Bölümü ile 25 Haziran 2013 Salı akşam Fox Tv'de. İşte Bir Aşk Hikayesi Son 12.bölüm fragmanı ve 11.Bölüm özeti... Fox tv ekranların fenomen dizisi Bir Aşk Hikayesi yeni bölümü hayranları tarafından merakla bekledikleniliyordu. Peki bu hafta Bir Aşk Hikiyesi 12.bölüm'de neler olacak neler yaşanacak? Fox Tv"nin başrollerinde Korkut Ali (Seçkin Özdemir) Ceylan German (Damla Sönmez) Eda Çağla (Elçin Sangu) Tolga Karanlı(Yamaç Telli) Gönül Karanlı(Zuhal Olcay)Tahsin German(Ayberk Pekcan)Asiye German(Ayşen Sezerel)Emine Sarısoy (Güneş Sayın)Hakkı (Haldun Resüloğlu)Selim(Onay Kaya)Taha Yusuf Tan (Umut)Ece (Asena Keskinci) üstlendiği yeni dizisi "Bir Aşk Hikayesi" 25 Haziran'da Fox Tv'de...

" Onsuz bir ömürdense onunla bir ay yeter bana…"Eşine az rastlanan, kocaman bir aşk mucizeleri gerçek yapabilecek mi? Yanlış anlamaların, eski aşkların, yalanların, ikiyüzlülerin yıkamadığı Korkut ve Ceylan aşkı nihayet evlilikle taçlanır. Korkut Ceylan"ı istemeye geldiğinde karşılarında duran engel sadece Tahsin değildir. Gerçeklerdir… Korkut Tahsin"le yüzleşir. Tahsin gerçekleri anlatmakla tehdit ettiğinde Korkut "Peki neden intikam almak istediğimi de anlatacak mısın?

Benim Gönül Karanlı"nın oğlu olduğumu da söyleyecek misin?" dediğinde Tahsin"in cevabı ne olacaktır? Diğer tarafta Aslı Korkut"la olmak için her yolu denemektedir. Beklenmedik ziyaretçi herkesin hayatında yeni bir sayfa açar. Artık gerçeklerin su yüzüne çıkması an meselesidir.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bir Aşk Hikayesi Son Bölüm Fragmanı (FOX TV) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement