Bir Engelli Vatandaşa Daha Umut - Son Dakika
Güncel

Bir Engelli Vatandaşa Daha Umut

Bir Engelli Vatandaşa Daha Umut

Sapanca Belediyesi, Sosyal İşler Müdürlüğünce tespit edilen bir engelli vatandaşa akülü araç hediye etti.

31.10.2011 09:46

Sapanca Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçede yaşayan engelli vatandaşların sorunları çözmeye ve yardımlarına devam ediyor.

Gazipaşa Mahallesi Kestanelik mevkiinde yaşayan Sabahattin Akyıldız isimli ortopedik engelli vatandaşa en anlamlı hediye Sapanca Belediyesi'nden geldi. Akülü aracı Sapanca Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayati Arıcı engelli vatandaşa verirken, aracın kullanımı hakkında bilgiler verdi. Akyıldız, kendisine hediye olarak verilen akülü araç nedeniyle Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ve Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Arıcıya teşekkür ederek, "Bayram öncesi en güzel hediyeyi aldım. Artık, istediğim her yere akülü aracımla gidebileceğim, artık önümde bir engel yok, Belediye Başkanı'na bu güzel hediyesinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Sapanca Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayati Arıcı yaptığı açıklamada "Belediye olarak, sosyal belediyecilik anlayışı için çalışmalarımız devam ediyor. Engelli vatandaşlarımızın topluma katılmalarına büyük önem veriyoruz. Belediye olarak ve sahsım adına her zaman engelli vatandaşlarımızın yanı başındayız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Engelli Vatandaşa Daha Umut - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement