Bitkilerle Açılış Defilesi - Son Dakika
Güncel

Bitkilerle Açılış Defilesi

Bitkilerle Açılış Defilesi

Türkiye'de ilk defa bitkilerden kıyafetlerle açılış defilesi'ne davetlisiniz.

13.12.2011 09:41

2011 yılında, ihracat oranı en çok artan sektör olan bitki sektörü aslında dışarıdan bakıldığında yakından takip edilmeyen ve bilinmeyen, ama her geçen gün isminden biraz daha fazla söz ettiren, çok büyük alanlarda üretimin yapıldığı, dev bir sektör olma yönünde ilerliyor.

Ülkemizde, sektöründe düzenlenen en büyük fuar alan Flower Show Türkiye CYF Fuarcılık organizasyonu 15 aralık Perşembe günü Yeşilköy CNR İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını sektör bileşenlerine açacak. 18 Aralık Pazar akşamına kadar devam edecek olan Flower Show Türkiye Süs Bitkileri, Peyzaj ve Yan Sanayileri İhtisas Fuarı dört gün boyunca, tüm dünyadan gelen katılımcı ve ziyaretçilerle ticari işbirliği sağlayacak.

TÜRKİYE'DE İLK DEFA BİTKİLERLE AÇILIŞ DEFİLESİ

15 Aralık Perşembe Saat: 14:30'da Ünlü manken Eva Maya ve 2007 Best Model Türkiye birincisi Sanem Kuyucuoğlu ile başlayacak açılış defisilesinde tamamen bitki ve çiçeklerden tasarlanan kıyafetler izleyicilerin beğenisine sunulacak. Fuarın ilk günü yapılacak olan açılış defilesinde, rengarenk çiçekler ve süs bitkileri kullanılarak hazırlanan kıyafetler, kışı yaşadığımız bugünlerde ziyaretçilerine sıcak yaz günlerini anımsatacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bitkilerle Açılış Defilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement