"BİZ Vatandaşımıza Her Zaman Güvendik Bu Seçimde Güveniyoruz" - Son Dakika
Güncel

"BİZ Vatandaşımıza Her Zaman Güvendik Bu Seçimde Güveniyoruz"

"BİZ Vatandaşımıza Her Zaman Güvendik Bu Seçimde Güveniyoruz"

Ak parti Milletvekili Açıkgöz, Başkan Nevzat Palta ve AKMÜB başkanı Gümüşsoy yaptıkları açıklamalarda şu görüşlere yer verdiler.

14.03.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta ile Ak parti Milletvekili Ruhi Açıkgöz, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Aksaray Müteahhitler Birliğini ziyaret ettiler.

Milletvekili Ruhi Açıkgöz "Türkiye istikrar içerisinde kalkınmaya devam ediyor. Özellikle İnşaat alanında çok önemli bir canlılık var.Önemli bir İstihdam önemli bir Gayri safi milli hasılaya katkı var. Türkiye neredeyse yeniden yapılıyor.Yapılmaya da devam edecek. Şehirlerimiz yenileniyor. Önümüzdeki seçim bir yerel seçim olma niteliği ile birlikte tabi çok fazla konuşulmuyor genelde genel siyaset konuşuluyor. Ak parti rüştünü yerel yönetimlerle kanıtlamış bir ekip Aksaray'da olduğu gibi birçok ilimizde iz bırakan hizmetler yaptı. Tek başına iktidardan çok istikrar önemli Yani çok oy almakta önemli değil istikrar az oylada sağlanabilir. Vatandaş bize geçtiğimiz 12 yıllık hizmete bakacak birde etrafındaki ülkelere bakacak. Türkiye'nin içinden geçtiği koalisyonları değerlendirecek ve bu istemi bozmayacağını düşünüyoruz. Biz vatandaşımıza bugüne kadar güvendik Bu seçimde de güveniyoruz. İnşallah vatandaşımız bizi mahcup etmeyecektir.

Başkan Nevzat Palta"Önümüzdeki 30 Martta bir yerel seçim olacak Bu yerel seçim çerçevesinde odalarımız, kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz.

30 Mart seçimleriyle beraber hem Aksaray'ın geleceği hem de Türkiye'nin geleceği değişecek. Daha istikrarlı bir Aksaray ve Türkiye için çocuklarımıza torunlarımıza bırakacağımız Türkiye'nin daha huzurlu olması için özellikle bizim gayretimiz derdimiz 30 Mart seçimlerinde Ak partinin oyunun yüksek olmasıdır. Bir fazla oy almanın derdi ve gayreti içindeyiz. Sadece teşkilat olarak değil tüm Türkiye olarak böyle bir derdimiz var. Çünkü istikrarın bozulduğu zaman Türkiye'ye nelere mal olduğunu son günlerde gördük. O açıdan istikrar çok önemli. Bu her ne kadar yerel seçim olsa da bir kardeşimize oy verecek olsak ta tüm bunlarla beraber Türkiye'nin daha güçlü olması istikrarlı olması için oy vereceğiz. Bunu genel anlamda değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın da inşallah bu duyarlılıkla oylarını kullanmalarını temenni ediyoruz.

Müteahhitler Birliği Başkanı İsmail Gümüşsoy"Belediye başkanımız 30 mart 2014 tarihinden itibaren değişecek burada Aksaray Müteahhitler Birliği Başkanı olarak sayın başkanımıza şehrimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Kendileri şehrimize hakikaten bir değer katmıştır şehrimiz imarı ile alakalı revizyonlar yaparak şehrimize yeni projeler yapılmasına katkı sağladığı içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görevlerinde de kendilerine başarılar diliyorum.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'BİZ Vatandaşımıza Her Zaman Güvendik Bu Seçimde Güveniyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement