Black Box İstanbul, Kapılarını Travis Konseri İle Açtı - Son Dakika
Güncel

Black Box İstanbul, Kapılarını Travis Konseri İle Açtı

Black Box İstanbul, Kapılarını Travis Konseri İle Açtı

Avrupa'nın en iyi akustiğe sahip konser salonu olmaya aday Black Box Istanbul'a kavuştu.

20.06.2014 08:23  Güncelleme: 08:38

Türkiye'de bir ilk olan, üstün ses kalitesinin ön plana çıkarıldığı"amplified"- yüksek sesli canlı konserlere öncelik veren bir mekan olarak tasarlanan Black Box Istanbul, kapılarını önceki akşam İskoçya'nın en önemli gruplarından Travis konseri ile açtı.

Pozitif Live tarafından düzenlenen ve müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe 5000 kişi katıldı. "Mother" şarkısıyla açılışı yapan Travis, seyircilere "Sing" şarkısıyla coşkulu anlar yaşattı. "Why Does It Always Rain On Me" parçasında tüm izleyicilerin şemsiyelerini açarak hep bir ağızdan Travis'e eşlik etmesi gecenin en anlamlı anıydı. Konserin bilet gelirleri "Soma İçin Müzik" organizasyonu kapsamında Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın Soma Gençlik Bursu aracılığıyla Soma'da hayatını kaybeden işçilerin ailelerine ve yakınlarına ulaştırılacak.

Black Box Istanbul, Travis'in en sevilen şarkılarını seslendirdiği etkileyici performansının ardından sahnesinde yine Pozitif Live organizasyonu ile 20 Haziran akşamı müzik tarihinin en önemli ismi Bob Dylan ve 24 Haziran'da Türkiye'deki ilk konserini verecek olan Pixies'i ağırlamaya hazırlanıyor.

Maslak Büyükdere Caddesi'nden Ayazağa Köyü'ne (Cendere Caddesi'ne) inen Ayazağa Yolu üzerindeki UNIQ İstanbul Maslak Kültür Merkezi kompleksinin içinde yer alan Black Box Istanbul ile ilgili detaylara www.blackboxistanbul.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Black Box İstanbul, Kapılarını Travis Konseri İle Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement