Bodrum Gezi Parkı İçin Ayakta - Son Dakika
Güncel

Bodrum Gezi Parkı İçin Ayakta

Bodrum Gezi Parkı İçin Ayakta

Taksim'deki Gezi Parkı direnişine destek vermek amacıyla 4 gündür sokaklara dökülen Bodrumlular, geceyi yine Belediye Meydanı'nda geçirdi.

04.06.2013 01:56

Taksim'deki Gezi Parkı direnişine destek vermek amacıyla 4 gündür sokaklara dökülen Bodrumlular, geceyi yine Belediye Meydanı'nda geçirdi. Gergin anların aksine Bodrum'da keyifli saatler yaşandı.

Bodrumlular saat 19.00'da Belediye Meydanı'nda toplandı. Bodrum'da son iki gündür yaşanan gergin anların aksine bugün meydanda toplanan yaklaşık 3 bin kişi sloganlar atıp, marşlar söyledi. Eline tencere, tava, cezve, kepçe, kaşık geçiren soluğu eylemde aldı. Eyleme katılanlar, "Biber gazı cildi güzelleştirir", "Tayyip bizim gibi 3 çocuk daha ister misin?", "Sen küçümsedikçe, biz büyüyoruz, güçleniyoruz", "Red Hot ChiliTayyi", "Mevsim yaz kömüre ihtiyaç yok, bikini dağıt", "Polisi halka, halkı da polise düşman ettiği için, bir polis çocuğu olarak hükümeti kınıyorum" ve "Edison bile pişman" yazılı pankartlar açtı. Eylem sırasında sivil bir polisin meydana bir otelin çatısından kayıt aldığını fark eden eylemciler, ıslık ve sloganlarla polisin bulunduğu yerden ayrılmasını sağladı. Polisin binadan ayrılmasının ardından iki gencin, aynı noktaya Atatürk fotoğraflı Türk Bayrağı asması eylemciler tarafından alkışlarla karşılandı.

Ellerinde Türk Bayrağı ile Gençlik Marşı ve 10. Yıl Marşı'nı birlikte söyleyen grup, saygı duruşunda bulunarak son olarak İstiklal Marşı'nı da söyledi. Belediye Meydanı'ndan Neyzen Tevfik Caddesi'ne arabaları ile geçmek isteyenlerin de İstiklal Marşı söylenirken araçlarından indikleri görüldü. Belediye Meydanı'ndaki eylem sırasında Nevin Özarslan isimli bir kadına araba çarptı. Plakası alınamayan araç olay yerinden uzaklaştı.

Taksim Gezi Parkı direnişine destek eylemi geç saatlere kadar sürdü. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum Gezi Parkı İçin Ayakta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement