Bodrum'u Dehşete Düşüren Çatışmaya İki Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Bodrum'u Dehşete Düşüren Çatışmaya İki Tutuklama

Bodrum\'u Dehşete Düşüren Çatışmaya İki Tutuklama

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, geçen pazar günü onlarca turistin gözü önünde 32 yaşındaki Hasan Turan ile 17 yaşındaki Yakup Turan'ın ölümü, 4 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmanın, ardından gözaltına alınan 51 yaşındaki Tahsin...

20.09.2013 15:11

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, geçen pazar günü onlarca turistin gözü önünde 32 yaşındaki Hasan Turan ile 17 yaşındaki Yakup Turan'ın ölümü, 4 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmanın, ardından gözaltına alınan 51 yaşındaki Tahsin Kaya ile 27 yaşındaki Yaşar Kaya çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bodrum İlçesi'nde iki araç kiralama şirketinin sahipleri arasında geçen pazar günü öğlen Kıbrıs Şehitler Caddesi Gümbet Kavşağı'nda çıkan ve 4 tabancanın kullanıldığı silahlı çatışmada, Hasan Turan ile kardeşi Yakup Turan hayatını kaybetti, iki gruptan toplam 4 kişi ise yaralandı. Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'nda otopsileri tamamlanan Hasan Turan ile Yakup Turan, yakınları tarafından Van'ın Özalp İlçesi'nde toprağa verildi.

Olayda yaralanan Tahsin Kaya ile Yaşar Kaya, tedavilerinin tamamlanmasının ardından gözaltına alındı. Emniyet'teki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen Tahsin Kaya ile Yaşar Kaya, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bu arada, olayda yaralanan B.T. ile N.T.'nin tedavilerinin sürdüğü bildirildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'u Dehşete Düşüren Çatışmaya İki Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement