Boğazına kaçan sinek için tarım ilacı içen kişi hastaneden taburcu edildi - - Son Dakika
Son Dakika Logo

Boğazına kaçan sinek için tarım ilacı içen kişi hastaneden taburcu edildi -

Boğazına kaçan sinek için tarım ilacı içen kişi hastaneden taburcu edildi -
24.06.2014 17:20

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde geçen ay "boğazına kaçan sineği öldürmek" amacıyla tarım ilacı içtiği belirtilen 65 yaşındaki Aydın Kıyak, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde geçen ay "boğazına kaçan sineği öldürmek" amacıyla tarım ilacı içtiği belirtilen 65 yaşındaki Aydın Kıyak, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Fırat Üniversitesi Hastanesindeki tedavisinin ardından bir süre önce taburcu edilen ve Aksaray Mahallesi'ndeki evinde istirahat eden Kıyak, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Sivrice ilçesine bağlı Gözeli köyünde 19 Mayıs'ta çobanlık yaptığı sırada boğazına sinek yapıştığını hatırlatarak, "Yanlarında çobanlık yaptığım kişiler, 'bizde ilaç var, biz de içiyoruz, geçiyor' dediler. Getirdiler, içtim" iddiasında bulundu.

- "Cahillikten oldu"

İlacı içince karnının ağrıdığını ve hastaneye zor yetiştirildiğini belirten Kıyak, "16 gün yoğun bakımda kaldım. Eskiden de o sinekler geliyordu, ilaç içiyorduk, geçiyordu. O zaman sprey sinek ilaçları vardı, onu boğazımıza sıkıyorduk. Boğaza gitmeden sinekler ölüyordu. Bunu bardakla getirdiler, kafaya diktim, içtim. Bir daha öyle bir şey yapmam, cahillikten oldu. Cahillik olmasa insan onu içer mi. Onların dediğine güvendim, 'onlar içmiş, demek ki bir şey olmaz' dedim. Bilerek vermediler, onun için de şikayetçi olmadım" diye konuştu.

Kıyak, çobanlığı bırakacağını söyledi.

Eazığ'ın Sivrice ilçesine bağlı Gözeli köyünde 19 Mayıs'ta "boğazına kaçan sineği öldürmek" amacıyla tarım ilacı içtiği belirtilen çoban Aydın Kıyak, Fırat Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Boğazına kaçan sinek için tarım ilacı içen kişi hastaneden taburcu edildi - - Son Dakika


Advertisement