Boğulma Tehlikesi Geçiren Yaşlı Adam 23 Gün Sonra Öldü - Son Dakika
Güncel

Boğulma Tehlikesi Geçiren Yaşlı Adam 23 Gün Sonra Öldü

Boğulma Tehlikesi Geçiren Yaşlı Adam 23 Gün Sonra Öldü

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Erikli Sahili’nde, 29 Ağustos tarihinde serinlemek için denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren bir kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

21.09.2015 16:55

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Erikli Sahili'nde, 29 Ağustos tarihinde serinlemek için denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren bir kişi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Yalı Caddesi üzerinde bulunan Eski Vali Konağı yakınlarında serinlemek için denize giren Cemal Engin (88) bir süre sonra suda batıp çıkmaya başladı. Çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine Engin, kumsala çıkartılarak, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan ve Keşan Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde 23 gündür tedavisi süren Engin, sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Cemal Engin'in cenazesi, hastane morgunda nöbetçi savcı ve polisin incelemesini ardından ailesine teslim edildi. Cemal Engin'in İstanbul'da yaşadığı ancak doğduğu yer olan Edirne'de toprağa verileceği öğrenildi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Boğulma Tehlikesi Geçiren Yaşlı Adam 23 Gün Sonra Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement