Bolu-5 Aylık Hamile Kadın ile Eşi Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Bolu-5 Aylık Hamile Kadın ile Eşi Kazada Öldü

Bolu-5 Aylık Hamile Kadın ile Eşi Kazada Öldü

5 aylık hamile kadın ile eşi kazada öldü Bolu'da, bir aracın arkadan çarpması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil aydınlatma direğine çarparak takla attı.

22.09.2015 06:17

5 aylık hamile kadın ile eşi kazada öldü

Bolu'da, bir aracın arkadan çarpması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil aydınlatma direğine çarparak takla attı. Kazada otomobilden fırlayan 5 aylık hamile olan 17 yaşındaki Sultan Özdek ile eşi 34 yaşındaki Fatih Özdek hayatlarını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Kaza saat 01.00 sıralarında, D-100 Karayolu Beşkavaklar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametine gitmekte olan Ömer Vural idaresindeki SK 0462A9 Makedonya plakalı otomobil, içinde 4 kişinin bulunduğu Duran Duman idaresindeki 34 YK 6296 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Duran Duman direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla attı. Kazada araçtan fırlayan 5 aylık hamile olan Sultan Özdek ile eşi Fatih Özdek olay yerinde hayatlarını kaybederken, Duran Duman ile aynı araçta bulunan Mesut Doğan yaralandı. Kazaya neden olan araç ise olay yerinden kaçtı. Kaza yerinde, ön plakası düşen aracın sürücüsü Ömer Vural, bir süre sonra İzzet Baysal Polis Merkezi'ne gitti. Makedonya'dan tatile geldiğini belirten Ömer Vural, ifadesinde, kaza nedeniyle paniklediğini ve bu yüzden olay yerinden kaçtığını söylediği öğrenildi.

İstanbul'dan Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ne gittikleri öğrenilen Duran Duman ile Mesut Doğan kaldırıldıkları İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde tedavi altına alınırken, Özdek çiftinin cenazeleri aynı hastanenin morguna konuldu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bolu-5 Aylık Hamile Kadın ile Eşi Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • nilufer kanza: Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun yandı bagrimiz 9 1 Yanıtla
  • Tuğçe kendir: Allah rahmet eylesin sultan ablayla fatih enişte çok iyiydi ne güzel kızları olacaktı :( 3 1 Yanıtla
  • Tuğçe kendir: Allah rahmet eylesin sultan ablayla enişte cok iyiydi ne güzel kızları olcakti 4 0 Yanıtla
  • Tufan erüstün: Allah rahmet eylesin 2 1 Yanıtla
  • Saim sen: Mekanınİz cennet olsun FATİH abim ve SULTAN yengem 0 0 Yanıtla
  • ADEM KÜLHAŞ: GENC CİFLERE ... ALLAHTAN RAHMET... KALANLARA SABİRLAR ... İHSAN ETSİN ..MEKANLARI .... CENNET ...OLSUN...... 0 0 Yanıtla
  • Saim sen: Mekanın cennet olsun fatih abim ve sultan yengeç 0 0 Yanıtla

Advertisement