Bolu'da Fetö'nün 'Abi' ve 'Abla'sı 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bolu'da Fetö'nün 'Abi' ve 'Abla'sı 2 Kişi Tutuklandı

Bolu\'da Fetö\'nün \'Abi\' ve \'Abla\'sı 2 Kişi Tutuklandı
10.02.2017 13:49

Bolu’da yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen ’abi’ ve ’abla’ görevinde olan 2 kişi tutuklandı.

Bolu'da yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 'abi' ve 'abla' görevinde olan 2 kişi tutuklandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturmaları kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri Kocaeli ve İstanbul'da eş zamanlı operasyon yaptı. Fetullahçı Terör Örgütü içerisinde 'abi' görevinde olduğu öğrenilen Hıdır A. İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, 'derneklerden sorumlu abla' görevinde olan Mevlide Y. ise Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar Bolu'ya getirilerek emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler.

Örgütün şifreli haberleşme programı olan "ByLock"u kullandığı iddia edilen şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiler. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bolu'da Fetö'nün 'Abi' ve 'Abla'sı 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement